Millenicom'a geçişte hız düştü

lattecafE'

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar. Eskiden Türk Telekom 16Mbps internet kullanıyordum 10 download kesin alıyordum. Upload 0.8'di fakat tarifemiz bittiği için Millenicom'a geçtik fakat bu geçtiğimiz internette download hızımız 4, upload hızında değişiklik yok. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçsek bu konuda yapabilecekleri bir şey var mı yoksa Türk Telekom'a geri dönmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

1734102047688.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam görüşmeyi denedim sürekli hazır cevaplar veriyorlar direkt telefondan bağlandık sistemimizde aboneliğiniz gözükmüyor falan diyorlar değişik değişik işler.

İnternet firmalarına sorun anlatmak sizi kanser hastası yapabilir. Ben Millenicom'da bunun benzerini yaşadım ve en son beni başka bir temsilciye bağlayın dedim. Yeni temsilci sağ olsun(ama işi bu) sorunumu çözmüştü.

İnternet firmalarına sorun anlatmak sizi kanser hastası yapabilir. Ben Millenicom'da bunun benzerini yaşadım ve en son beni başka bir temsilciye bağlayın dedim. Yeni temsilci sağ olsun(ama işi bu) sorunumu çözmüştü.

Bu akşam bayağı uğraşacağım gibi duruyor ADSL bir alt yapım oldugu için hız düşüşününe bir yere kadar okeyimde 4 download 4 kişilik bir ev için ölüm gibi bir şey.

Bu akşam bayağı uğraşacağım gibi duruyor ADSL bir alt yapayım oldugu için hız düşüşününe bir yere kadar okeyimde 4 download 4 kişilik bir ev için ölüm gibi bir şey.

Uğraşın hocam benim yaptığım gibi farklı temsilcilere de bağlanın. Sizden altyapı kontrolü diye 550 TL fatura etmesinler ama dikkat edin.

Geri
Yukarı