Millet İttifakı vaatlerini nasıl buldunuz (6'lı masa)?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya birisini bulup, piyon edip, öne sürüp onu aday yapacaklar ya da dağılacaklar. Ama bu dediğim için artık biraz geç oldu, o piyonun önceden güven toplaması gerekirdi. Kaldı ki o piyon cumhurbaşkanı olduktan sonra bu 6'lıyı takmaz bile.
Aynen hocam. Ki dedikleri gibi yeni br seçim olursa kriz çıkıp o zaman reis yine cb olur
 
Biz buna parlamenter sistem diyoruz. Ha, bu parlamenter sistemde refahçı sp ile siyasal İslam'cı babacan ve davutoğlu olması hariç gayet güzel.

Biz de eskiden Clash of Clans'da görev verirdik. Birisi savaş başlatırdı, birisi lig bonusu verirdi, diğeri bağışları kontrol ederdi :D ama bu şekilde ülke yönetilmez :)
 
Adam hala aday seçiyor. Seçme şansın olmadığının farkında mısın aloooo?!? Ülkenin içi boşalmış sınırlar delik deşik olmuş dış kaynaklara tarihte sahip olamadığınız kadar borç sahibi olmuşuz gençlerin tümü işsiz halkın %60'ı açlık sınırının altında günde 14 saat çalışıyor. Alım gücü Türkiye tarihinin dibinde, insanlar çocuğuna istediğini alamadığı için kendini yakıyor, mahkemelerden tut devletin her bir kurumu tek bir kişinin ağzına bakıyor;
3 kuruşluk aklını 5 kuruşa satılığa çıkartanlar gelmiş burada o aday olsun bu aday olmasın diyor. Ne yaptın Harvard üniversitesinde Siyaset biliminden master falan mı yaptın beş para etmez bilginle millete twitterci etiketi koymaya cüret ediyorsun.
 
Vaat falan boş iş. İstanbul'da da bir sürü ümit verdiler ve çok az şey yaptılar, hatta bazı vaatlerini Youtube'den sildiler, İzmir'in hali ortada resmen modern köy, CHP'ye oy veriyorlar ama neden verdiklerini kendileri de bilmiyorlar. Bunlar daha il yönetemiyor, aday belirleyemiyor, ülke mi yönetecekler. Techopat'ta belli bir tayfa oluşmuş, CHP'ye en küçük laf söylediğinde gülücük atıp direk AKP'li ilan ediyorlar.
 
Bilmem ki çocuk, bu sistemle İtalya, İngiltere ve tüm kraliyet ülkeleri ve senatoyu sayarsak ABD bile yönetiliyor.

Ama arada fark var. Görev dağılımı ve ağırlıklar belli. Normalde yüzde 1 oy alamamış bir partinin ağırlığı ve katkısı ne olacak önemli olan o. Yoksa sistem kötü değil sadece yüzde 1 oy almış partiye nasıl bir dağılım yapacaksın ne görev vereceksin önemli olan o. Ya da karar alırken etkisi ne olacak. Sadece göstermelik mi olacak 6'lı masa önemli olan o.
 
Hocam bulabilirseniz bana da atar mısınız? 2000 küsur vaat var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şunu buldum hocam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı