Millet İttifakı vaatlerini nasıl buldunuz (6'lı masa)?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şahsen Mansur Yavaş'ı desteklemeyi yeğlerim.
İttifakı demek istedin değil mi? Dediğiniz kişi sanırsam Babacan, kendisi "dokunacagiz" dedi. Şirkete aktarılan ekstrem bir para varsa yargıya taşınacak. Kin tutma yoksa gayet normal bir durum.
 
İttifakı demek istedin değil mi? Dediğiniz kişi sanırsam babacan, kendisi "dokunacagiz" dedi. Şirkete aktarılan ekstrem bir para varsa yargıya taşınacak. Kin tutma yoksa gayet normal bir durum.

Şahsen eğer ki baykar firmasına aktarılan bir para varsa.
Bunu doğru buluyorum.
Sonuçta adamlar ülkenin savunma alanına bayağı büyük bir şeyler yapıyor.
 
Ekstrem bir para diyorum. Tusaş 20 verip, Baykar'a 100 vermek olmaz.

Ekstrem bir para ise tabii ki sorgulanabilir. Kapatılmamak dışında.
Sonucunda SSK'yı batıran birine oy vermektense.
Oyumu inceye kullanmayı tercih ederim.
İnşallah halkta böyle düşünür.
 
Yeter söz milletindir diye çıktığımız süreçte halkımızın oyuyla inşallah genel başkanımız cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan'ı yüzde 55 ile ilk turda tekrardan başkan seçeceğiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoyu izleyin vadetmek kolay önemli olan yapmak onu da sayın Recep tayyip Erdoğan yapar.
 
Tam vaatleri özetleyen bir yazı yok mu?
 
Bu vaatlere nereden bakıyoruz acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi öncelikle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, evet, birçok hatası vardır, hatasız kul olmaz. Evet ekonomiyi yönetemedi, gerçekten kötü. Evet birçok yanlış yapıldı ama yaptığı icraatları da görmek lazım, inkar etmek yanlış olur. Terörle çok iyi mücadele etti, Doğu'da terörü bitirdi, dış politikası iyi her masada bulundu. Bunlar inkar edilmez. 6'lı masaya gelelim, onlar ise 6 tane tamamen zıt, bambaşka ideolojiye sahip 6 kişi. Birisi laik, birisi şeriatçı, birisi sağcı, birisi solcu vs. vs. Birbirlerini sevdiklerinden değil, sadece amaçları Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden koltuğu almak. Açıkçası bir icraatları yok, aday bile yok ortada. Seçim vaadi yok, hiçbir şey yok ve bunlar seçilirse 6 farklı ideoloji nasıl olacak? Çünkü bunlar parlementer sistemden bahsediyor. Ben şahsen 6'lı masayı birileri tarafından sadece sayın Erdoğan'ı düşürmek için kurulan bir komplodan ibaret görüyorum. Allah'ım ülkemize dürüst devlet liderleri nasip etsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı