Milletvekilinden 'Animeler Dinsizliğe Neden Oluyor' iddiası

Her şeyi geçtim de dinsiz olunca ne oluyormuş? Dinsiz olan vampire falan dönüşüyor da bizim mi haberimiz yok? Yemin ederim ne yiyip ne içiyorlar bilmiyorum ama bunlar sağlıklı açıklamalar değil.

Şunların ülkeye kattığı tek şey dindarların azalması, insanların ateizme ya da deizme yönelmesi. 20 yıllık iktidarda tek başarılı gördüğüm şey bu.
 
Anime sevmem ve izlemem ama din olgusunun ciddi sorgulandığı görece felsefi animeler var bildiğim kadarıyla... Xenogears, Nier: Automata gibi Japon oyunlarında da işlenen temalardır hatta Amerika'da Xenogears'ı almayın çocuğunuza dinsiz eder diyenler de olmuştur ki bu temalar ingilizceye çevirilirken görece yumuşatıldığı halde. Haliyle haksız değildir ama dinliliğe neden olmanın dinsizliğe neden olmaktan daha saçma olduğu gerçeğini de değiştirmez bu söylemi...
 
Evet biliyorum daha önemli sıkıntılarımız var ama bu haberi görmenizi istedim. Ayrıca milletvekilinin söylediklerinde 'Sanal ölüm makinaları haline gelen bilgisayar oyunlarının engellenmesi yönünde tedbir alınması' bahsediliyor.
Günümüzde bir oyun almak için en az 100 lirayı gözden çıkarmak şart oldu, zaten erişemiyoruz. Bazı beyinsizler hâlâ "oYuNlAr öLdÜrÜyOr" "27 sAAt pC bAşInDa kAlDı, bEyİn kAnAmAsI gEçİrDi" gibi aptalca laflar ediyor, deliriyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı