Milletvekilinden 'Animeler Dinsizliğe Neden Oluyor' iddiası

Bilgisayar, kontrol etmesini bilene hiçbir zarar vermez. Ben anlamıyorum, yani HOİ4 yada ETS 2'nin veya diğer simülasyon ve tarih oyunları neden engellensin ki? Burası komünist bir ülke değil, isteyen istediği oyunu oynar. CSGO ve ya PUBG gibi oyunları mı engelleyeceksiniz? Yahu zaten Türkiye'de oyun oynamayı seven büyük bir kitle var. Diyelim bilgisayar oyunları yasaklandı, bunun sonucu elbet ağır olur. Geçtim halkı, 2023 seçimleri için kendi kuyunu mu kazacaksınız?
Ulan san ki hiçbir derdimiz sıkıntımız yokmuş gibi oyun ve anime yasaklıyorlar. Bu soluna bak, ekonominin selası okunuyor.
 
Her şeyi geçtim de dinsiz olunca ne oluyormuş? Dinsiz olan vampire falan dönüşüyor da bizim mi haberimiz yok? Yemin ederim ne yiyip ne içiyorlar bilmiyorum ama bunlar sağlıklı açıklamalar değil.

Şunların ülkeye kattığı tek şey dindarların azalması, insanların ateizme ya da deizme yönelmesi. 20 yıllık iktidarda tek başarılı gördüğüm şey bu.
Kardeş sen bu cihan-ül milleti dinsizliğe yöneltiyon bak yazdıklarına dikkat et. Sen çocuğunun dinsiz olmasını ister miydin eeeeeeyyy insanoğlu? Bu dinsizler her şeye tapıyor, bu ataisler ALLAH CELLE CELALUHU'nun dini hariç her dine inanıyor(!) Sokakta görüyoruz eşcinseller bilmem neler hepsi ateist bilmem ne. EL CİHAN-ÜL OSMANLI'da bir tane bile atais yokt... Var mıydı yoksa? Neyse.
 
Evet biliyorum daha önemli sıkıntılarımız var ama bu haberi görmenizi istedim. Ayrıca milletvekilinin söylediklerinde 'Sanal ölüm makineları haline gelen bilgisayar oyunlarının engellenmesi yönünde tedbir alınması' bahsediliyor.

Ben dinsizliğe yöneltmesinde kötü bir şey göremiyorum. Görebilen varsa beni de aydınlatabilir mi?
 
Bu aşırı din sevdalıları neden İran'a taşınmıyor acaba, merak konusu. Sat neyin varsa, git orda mis gibi hergün dinle ilgili ne varsa yaparsın. Madem öyle bir yerde yaşamak en büyük istekleri. Burası laik bir ülke. Herkes istediği gibi yaşar. İsteyen çok inanır, isteyen az, isteyen hiç.
 
İnsanların dinsizliğine niye karışıyorlar ki. İsteyen istediği dine inanır. İsteyen Zeus'a tapar...
"Dinde zorlama yoktur!"
[KURAN, 2:256]
 

Yeni konular

Geri
Yukarı