6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 17 Aralık 2023 #11 CanK26 dedi: Bu ders yüzünden 2 saat matematik dersimiz gitti yani hani ortaokullu veya 9 10 sınıf olsam kafama takmazdım ama 12.sınıta YKS'ye hazırlanıyorum. Komedi cidden. Genişletmek için tıkla... Gulmekten patladim. Bu ne hocam. Düşündüğüm şey mi? XEfe.Bey dedi: İlkokul ve ortaokul ders programına eklenmesi bekleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni bir boş ders daha eklenmiş. Dini dayatma oda. CanK26 dedi: Bu ders yüzünden 2 saat matematik dersimiz gitti yani hani ortaokullu veya 9 10 sınıf olsam kafama takmazdım ama 12.sınıta YKS'ye hazırlanıyorum. Komedi cidden. Genişletmek için tıkla... Ben dil bölümündeyim. İngilizceden kısıp bu dersi getirmişler. Son düzenleme: 8 Ekim 2023
CanK26 dedi: Bu ders yüzünden 2 saat matematik dersimiz gitti yani hani ortaokullu veya 9 10 sınıf olsam kafama takmazdım ama 12.sınıta YKS'ye hazırlanıyorum. Komedi cidden. Genişletmek için tıkla... Gulmekten patladim. Bu ne hocam. Düşündüğüm şey mi? XEfe.Bey dedi: İlkokul ve ortaokul ders programına eklenmesi bekleniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yeni bir boş ders daha eklenmiş. Dini dayatma oda. CanK26 dedi: Bu ders yüzünden 2 saat matematik dersimiz gitti yani hani ortaokullu veya 9 10 sınıf olsam kafama takmazdım ama 12.sınıta YKS'ye hazırlanıyorum. Komedi cidden. Genişletmek için tıkla... Ben dil bölümündeyim. İngilizceden kısıp bu dersi getirmişler.