Milli Eğitim Bakanına ne demek isterseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav hadi ben" aptalım ". Beceremedim. Bizim 2k lık orta okulda 35-40 kişi nitelikli ye gitti. Ben Ankara'nın her tarafında bulundum (çankaya hariç). Ve her yerde durum bu.
Ben size ''aptal'' demedim. Konuyu çarpıtmayın, demek ki onlar sizden daha iyilermiş ve daha çok çalışmışlar. Mantık basit. 😀
 
Bu zaten var. 11. sınıfta alan seçiyorsun. Sözel, ,sayısal ve eşit ağırlık.
Canım tam bilmeden konuşma siber güvenlik yazılım alanına 'Doğrudan' eğitim verilmesinden bahsediyorum.
Ben size ''aptal'' demedim. Konuyu çarpıtmayın, demek ki onlar sizden daha iyilermiş ve daha çok çalışmışlar. Mantık basit. 😀
Bana sorarsanız her şey o kadar basit değil.
 
Ya hocam TEOG, LGS değil bence olay. Benim 18 tane Türkiye 1. liğim var denemelerde kaç müdür, kaç müfettiş, kaç profesyonelle görüştüm ama dediğim gibi olay bu değil. Şimdi lise sınavına gireceğim Allah'ın izniyle Galatasaray'ı da kazanabilirim diye düşünüyorum ama kazanırsam gider miyim düşünmüyorum. Çünkü ben yazılımcı olmak istiyorum. Bu yaşımda Python, Java, JavaScript, C biliyorum. Benim gibi farklı konulara yeteneği olan öğrencileri alıp bu konuda eğitmeleri lazım. Yazılım okuyacak çocuğu fizik dersiyle sınıyorlar. Mantık mı bu? Ben bunu söylerdim şahsen sınav değil sistem saçmalık.

Siz hepsinin farklı alanlarda olan başarısını yok sayıp herkesi dayatılan eğitim sistemine göre yargılıyorsunuz. Einstein'in de dediği gibi siz bir balığı ağaca çıkma yeteneğine göre yargılarsanız o balık hayatını aptal olduğuna inanarak geçirecektir derdim şahsen. İfademin arkasındayım.
Fizik dersi ile yazılımın pek alakasız olmadığını biliyorsun, değil mi?
 
Arkadaşlar bence TEOG kolaydı çünkü; bir sorusunda 2'nin 3. kuvveti nedir? Soruluyordu bunu bizim sınıftaki en tembel öğrenci yapabiliyordu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı