Mimarlık Ofisi için Ryzen mi Intel mi?

izzetsdogan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Mimarlık Ofisine bilgisayar alınacak kullanılacak programlar genel olarak AutoCAD, Revit, Lumion, SketchUp olacak. Mimar bir arkadaşın dediğine göre bu tarz programlarda Intel daha stabil çalışıyor bu yüzden tercihimizin Intel olması gerekiyormuş. Böyle bir durum var mı? Aşağıdaki linklerden ben ASUS olanı beğendim o ise MSI olanı sizin tercihiniz nedir ya da önermek istediğiniz başka bir Laptop var mı?

Bu model daha iyi olur ikisinden de.

Arkadaşlar Mimarlık Ofisine bilgisayar alınacak kullanılacak programlar genel olarak AutoCAD, Revit, Lumion, SketchUp olacak. Mimar bir arkadaşın dediğine göre bu tarz programlarda Intel daha stabil çalışıyor bu yüzden tercihimizin Intel olması gerekiyormuş. Böyle bir durum var mı? Aşağıdaki linklerden ben ASUS olanı beğendim o ise MSI olanı sizin tercihiniz nedir ya da önermek istediğiniz başka bir Laptop var mı?
Kesinlikle İntel. AMD diyen olursa sopayla kovalarım. Mimarlık, mühendislik diyorsak İntel.

Bahsi geçen cihazlar sesli gürültülü kafa ütüleyebilecek cinsten gibi. Bunun yerine neden bir Mac edinmeyesiniz?

Saydığın programlar arasında Lumion hariç hepsi aynı şekilde çalışır düzgün kurulmuşsa.

Sevgili Lumion minimum 6GB RAM bir ekran kartı dese de 8'de de çöküyordu, o yüzden 10-16-24GB VRAM olan ekran kartına para verin. Nvidia/AMD fark etmez.

Ek olarak genel sistem RAM'i minimum 32 olursa mutlu olursunuz.

Bu tarz iş cihazlarında Intel tercih edilmelidir geri kalan işlerde sunucu vb. tabii ki AMD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı