cChef Decapat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 221 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2020 #1 Forumda daha önce konu açılmış ama verilen cevaplar yeterli değil. Bu ayarı köklersem ya da en düşüğe alırsam ne fark eder? Ne işe yarar?
Forumda daha önce konu açılmış ama verilen cevaplar yeterli değil. Bu ayarı köklersem ya da en düşüğe alırsam ne fark eder? Ne işe yarar?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 12 Kasım 2020 #2 MHz ayarını köklemeniz gözle görülür bir performans artışı sağlamaz, bırakın otomatikte kalsın. Artı 0 Eksi
KS KS cChef Decapat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 221 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2020 #3 Uton dedi: MHz ayarını köklemeniz gözle görülür bir performans artışı sağlamaz, bırakın otomatikte kalsın. Genişletmek için tıkla... Bu ayar tam olarak neyin ayarı? Artı 0 Eksi
Uton dedi: MHz ayarını köklemeniz gözle görülür bir performans artışı sağlamaz, bırakın otomatikte kalsın. Genişletmek için tıkla... Bu ayar tam olarak neyin ayarı?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 12 Kasım 2020 #4 Minimum fan hızının takip edildiği frekanstır. Bu frekansın ötesine geçerseniz, minimum fan hızı göz ardı edilir ve hedef sıcaklığı korumak için hedef fan hızınıza yükselir. Artı 0 Eksi
Minimum fan hızının takip edildiği frekanstır. Bu frekansın ötesine geçerseniz, minimum fan hızı göz ardı edilir ve hedef sıcaklığı korumak için hedef fan hızınıza yükselir.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.398 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #5 cChef dedi: Forumda daha önce konu açılmış ama verilen cevaplar yeterli değil. Bu ayarı köklersem ya da en düşüğe alırsam ne fark eder? Ne işe yarar? Eki Görüntüle 735178 Genişletmek için tıkla... cChef dedi: Forumda daha önce konu açılmış ama verilen cevaplar yeterli değil. Bu ayarı köklersem ya da en düşüğe alırsam ne fark eder? Ne işe yarar? Eki Görüntüle 735178 Genişletmek için tıkla... Neden kurcalıyorsun? Ben zararını gördüm kurcalamanın. Kart stabil bir şekilde çalışmıyor bazen. Hele ki ekran kartını yüksek isteyen oyun olursa. Artı 0 Eksi
cChef dedi: Forumda daha önce konu açılmış ama verilen cevaplar yeterli değil. Bu ayarı köklersem ya da en düşüğe alırsam ne fark eder? Ne işe yarar? Eki Görüntüle 735178 Genişletmek için tıkla... cChef dedi: Forumda daha önce konu açılmış ama verilen cevaplar yeterli değil. Bu ayarı köklersem ya da en düşüğe alırsam ne fark eder? Ne işe yarar? Eki Görüntüle 735178 Genişletmek için tıkla... Neden kurcalıyorsun? Ben zararını gördüm kurcalamanın. Kart stabil bir şekilde çalışmıyor bazen. Hele ki ekran kartını yüksek isteyen oyun olursa.
KS KS cChef Decapat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 221 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2020 #6 asimavi1538 dedi: Neden kurcalıyorsun? Ben zararını gördüm kurcalamanın. Kart stabil bir şekilde çalışmıyor bazen. Hele ki ekran kartını yüksek isteyen oyun olursa. Genişletmek için tıkla... Aynen hiç birimiz hiçbir şeyi kurcalamayalım oturalım(!) Artı 0 Eksi
asimavi1538 dedi: Neden kurcalıyorsun? Ben zararını gördüm kurcalamanın. Kart stabil bir şekilde çalışmıyor bazen. Hele ki ekran kartını yüksek isteyen oyun olursa. Genişletmek için tıkla... Aynen hiç birimiz hiçbir şeyi kurcalamayalım oturalım(!)
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.398 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #7 cChef dedi: Aynen hiçbirimiz hiçbir şeyi kurcalamayalım oturalım(!) Genişletmek için tıkla... Oturmak istiyorsan otur durmak istiyorsan dur. Ekran kartinin ayarlarini kurcalamak her zaman iyi sonuc vermeyebilir. Artı 0 Eksi
cChef dedi: Aynen hiçbirimiz hiçbir şeyi kurcalamayalım oturalım(!) Genişletmek için tıkla... Oturmak istiyorsan otur durmak istiyorsan dur. Ekran kartinin ayarlarini kurcalamak her zaman iyi sonuc vermeyebilir.
Cherax Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 534 Çözümler 3 10 Haziran 2021 #8 asimavi1538 dedi: Oturmak istiyorsan otur durmak istiyorsan dur. Ekran kartinin ayarlarini kurcalamak her zaman iyi sonuc vermeyebilir. Genişletmek için tıkla... Sanane kardeşim adam merak etmiş sormuş. Artı 0 Eksi
asimavi1538 dedi: Oturmak istiyorsan otur durmak istiyorsan dur. Ekran kartinin ayarlarini kurcalamak her zaman iyi sonuc vermeyebilir. Genişletmek için tıkla... Sanane kardeşim adam merak etmiş sormuş.