Abdurrahman Koçak Femtopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Minecraft 1.16.5 oyunu iyi bilen, toxic olmayan ve ahlaklı birini arıyorum. Yaşım 15. Server hazır, 4-5 kişi oynayabiliriz. (ses lazım) Discord: Anteplizeus#9794 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2022
Merhabalar. Minecraft 1.16.5 oyunu iyi bilen, toxic olmayan ve ahlaklı birini arıyorum. Yaşım 15. Server hazır, 4-5 kişi oynayabiliriz. (ses lazım) Discord: Anteplizeus#9794
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Nisan 2022 #2 Hocam Craftrise veya Sonoyuncu oynuyor musunuz?
Abdurrahman Koçak Femtopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 Silinen üye dedi: Hocam Craftrise veya Sonoyuncu oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sonoyuncu oynuyorum craftrise bıraktım fakat 2019 bedwars 6. sıydım
Silinen üye dedi: Hocam Craftrise veya Sonoyuncu oynuyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sonoyuncu oynuyorum craftrise bıraktım fakat 2019 bedwars 6. sıydım
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Nisan 2022 #4 Abdurrahman Koçak dedi: SonOyuncu oynuyorum CraftRise bıraktım fakat 2019 Bedwars 6. sıydım. Genişletmek için tıkla... Yaşıma göre olgunumdur o kadar fazla küfür etmem ses olmasas olur mu? Çünkü sesim ana okulunda ki bir çocuğu anımsatıyor.
Abdurrahman Koçak dedi: SonOyuncu oynuyorum CraftRise bıraktım fakat 2019 Bedwars 6. sıydım. Genişletmek için tıkla... Yaşıma göre olgunumdur o kadar fazla küfür etmem ses olmasas olur mu? Çünkü sesim ana okulunda ki bir çocuğu anımsatıyor.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Nisan 2022 #5 Abdurrahman Koçak dedi: Sonoyuncu oynuyorum craftrise bıraktım fakat 2019 bedwars 6. sıydım Genişletmek için tıkla... Hocam gelin Sonoyuncu oynayalım mı? ama ses açamam.
Abdurrahman Koçak dedi: Sonoyuncu oynuyorum craftrise bıraktım fakat 2019 bedwars 6. sıydım Genişletmek için tıkla... Hocam gelin Sonoyuncu oynayalım mı? ama ses açamam.
Abdurrahman Koçak Femtopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #6 Linux Kaymak dedi: Yaşıma göre olgunumdur o kadar fazla küfür etmem ses olmasas olur mu? Çünkü sesim ana okulunda ki bir çocuğu anımsatıyor. Genişletmek için tıkla... Siz nasıl isterseniz Discord arkadaşlık isteği atarsanız modsuz oynayabiliriz sesiniz sizi yansıtmaz
Linux Kaymak dedi: Yaşıma göre olgunumdur o kadar fazla küfür etmem ses olmasas olur mu? Çünkü sesim ana okulunda ki bir çocuğu anımsatıyor. Genişletmek için tıkla... Siz nasıl isterseniz Discord arkadaşlık isteği atarsanız modsuz oynayabiliriz sesiniz sizi yansıtmaz
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Nisan 2022 #7 Abdurrahman Koçak dedi: Siz nasıl isterseniz Discord arkadaşlık isteği atarsanız modsuz oynayabiliriz sesiniz sizi yansıtmaz Genişletmek için tıkla... Yani ses gelmek zorunlu mu?
Abdurrahman Koçak dedi: Siz nasıl isterseniz Discord arkadaşlık isteği atarsanız modsuz oynayabiliriz sesiniz sizi yansıtmaz Genişletmek için tıkla... Yani ses gelmek zorunlu mu?
Abdurrahman Koçak Femtopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #8 Linux Kaymak dedi: Yani ses gelmek zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Zorunlu değil. Kalıcı ol yeter. Linux Kaymak dedi: Yani ses gelmek zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Anteplizeus#9794 ekle oynarız bugün.
Linux Kaymak dedi: Yani ses gelmek zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Zorunlu değil. Kalıcı ol yeter. Linux Kaymak dedi: Yani ses gelmek zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Anteplizeus#9794 ekle oynarız bugün.
Abdurrahman Koçak Femtopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #9 Silinen üye dedi: Hocam gelin SonOyuncu oynayalım mı? Ama ses açamam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır DC ekler misin? Oradan yazarım oyun içi adımı falan.
Silinen üye dedi: Hocam gelin SonOyuncu oynayalım mı? Ama ses açamam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır DC ekler misin? Oradan yazarım oyun içi adımı falan.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 8 Nisan 2022 #10 Abdurrahman Koçak dedi: Tamamdır DC ekler misin? Oradan yazarım oyun içi adımı falan. Genişletmek için tıkla... Olur ekliyorum.
Abdurrahman Koçak dedi: Tamamdır DC ekler misin? Oradan yazarım oyun içi adımı falan. Genişletmek için tıkla... Olur ekliyorum.