Minecraft 1.18'de chunklar yüklenirken FPS 5'e kadar düşüyor

İşlemci: i5 3337u ekran kartı AMD 8500 HD Intel 4000 HD düşükler evet ama yani 30 FPS falan alsa normaldir diyeceğim de.

Lunarı 1.8 de kullanıyordumda FPS falan farkı olmamıştı.

Olduğum yerde durduğum sürece arkamı dönsemde sıkıntı yok her chunk yüklenince oluyor acaba 1.18 de daha da aşagıya inebildiğimiz için mi ki daha çok zorlanıyor PC chunk yüklemede aşagıya doğru genişletildi ya.

Eski sürümler hakkında çok da bir bilgim yok daha doğrusu Minecraft hakkında o kadar bilgim yok sadece deneyimlediğim şeyleri sundum hocam üst sürümlerde FPS değerleriniz kaç.

Eski sürümler hakkında çok da bir bilgim yok daha doğrusu Minecraft hakkında o kadar bilgim yok sadece deneyimlediğim şeyleri sundum hocam üst sürümlerde FPS değerleriniz kaç.
Hocam üst sürümlere hiç girmemiştim şimdi denedim 1.19 ve üstünü açmadı grafik kartı yetersizliği falan değilde sürüm indirmeye çalıştığımda internetinizi kontrol edin falan diyor oysaki internette sıkıntı yok

Hocam üst sürümlere hiç girmemiştim şimdi denedim. 1.19 ve üstünü açmadı, grafik kartı yetersizliği falan değil de sürüm indirmeye çalıştığımda internetinizi kontrol edin falan diyor oysaki internette sıkıntı yok.
Hata kodu var mı? Yoksa belki oyuna ayırdığın RAM yetmiyor olabilir.

Arkadaşlar benim bilgisayarım 1.17'de 120 FPS civarı alıyor, 1.18'de 100 FPS falan alıyor fakat 1.18 ve üzerinde chunklar yüklendiği esnada FPS 5'e kadar düşüyor 2 saniyeliğine falan, bir çözümü var mıdır acaba?

MC Optimizasyonu iyice battı son sürümlerde. OptiFine ve sodium gibi optimizasyon modları olmadan kötü bir PC'niz varsa iyi deneyim yaşamayabilirsiniz.

Hata kodu var mı? Yoksa belki oyuna ayırdığın RAM yetmiyor olabilir.
Bu hatayı alıyorum hocam 8gb de ramım var

MC Optimizasyonu iyice battı son sürümlerde. OptiFine ve sodium gibi optimizasyon modları olmadan kötü bir PC'niz varsa iyi deneyim yaşamayabilirsiniz.
Sonuç aynı hepsini denedim kasma deilde drop gibi

Dosya Ekleri

• ojouhurteyq61.png
    ojouhurteyq61.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
T*launcher hatası gibi hocam. Titan Launcher'ı deneyin. Teamextreme'in kendi sitesi var oradan indirin. Link atamıyorum.
Hatanın çözümünü buldum tl nin buglu sürümünü kullanıyormuşum yeni sürüme gectim artık girebiliyorum 1.20.4 e aynı sorun 100 fps alıyorum fakat chunk yüklendiği an düşüyor

T*launcher hatası gibi hocam. Titan Launcher'ı deneyin. Teamextreme'in kendi sitesi var oradan indirin. Link atamıyorum.
Reis herşey için sağol sv girdim gram drop yok sabit oynadım 13 senelik laptop yuzumu guldurdu hemde 1.21 sürümünde artık aternostan acarak oynayacaz yapacak birsey yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı