Minecraft 2. el hesabın e-postasını değiştirme

İşletim sistemi
Windows 8.1

425806

Hectopat
Merhaba. Arkadaşım bir siteden 2. el hesap alıp bana hediye etti. Bunun e-postası nasıl değişir? e-posta sahibine e-posta attım, bakar mı? Güvenlik sorusu yok, eklenmiyor da, ben e-postanın eski şifresini biliyorum ama girilmiyor. İlla QR kod okut diyor ya da captcha veriyor fakat o da doğrulanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çoğu hesap satışında e posta değiştirilmez sadece şifre değişir. Buda demek oluyor ki 2 3 ay oynayacaksınız sonra hesap elden gidecek.

Sağolun hocam da ben pek güvenemedim açıkçası. Şimdi başkası alır sıkıntı çıkar falan gerek yok. Umarım sizin hesapta uzun gider diyeyim bari.

Minecraft Ucuz Premium | Ucuz Minecraft Premium hesaplar whatsapp'dan da şikayet edebilirsin istersen.Neyse ne yapalım e-posta farklı olsun.
Bunlar çalıntı hesap yada bi şekilde elde ettikleri hesapları belli zamanlarda şifresini değiştirip tekrar satıyorlar.zamanında bizde aldık 5-10 tl lik hesaplardan bizimki 2. Gün patladı ,arkadaşın 2-3 ay gitti.sonra tekrar aldık 3 ay gitti.garanti veriyorlar hesapta geri dönüş yapıyorsun başka patlak bir hesap veriyorlar hypixelden banlı.sonra diyor sizin internet ile alakalı bir sürü yalan dolan vs...Neyse sizin sorununuza gelicek olursan email şifre vs değiştirmeniz imkansız çünkü hesap sizin değil ;)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı