ZekiAhmet Femtopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Ben 2 GB RAM'li tablette Minecraft açacağım fakat Play Store'de uyarı veriyor, çökme olur falan diye. İndirmek istemiyorum.
Ben 2 GB RAM'li tablette Minecraft açacağım fakat Play Store'de uyarı veriyor, çökme olur falan diye. İndirmek istemiyorum.
Moneymoon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 3.088 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Eski sürüm bir APK deneyin derim.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 ZekiAhmet dedi: Ben 2 GB RAM'li tablette Minecraft açacağım fakat Play Store'de uyarı veriyor, çökme olur falan diye. İndirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Abe 4 cigabayt rem var geta 5 açar mı? (!)
ZekiAhmet dedi: Ben 2 GB RAM'li tablette Minecraft açacağım fakat Play Store'de uyarı veriyor, çökme olur falan diye. İndirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Abe 4 cigabayt rem var geta 5 açar mı? (!)
ddavyjones Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 ZekiAhmet dedi: Ben 2 GB RAM'li tablette Minecraft açacağım fakat Play Store'de uyarı veriyor, çökme olur falan diye. İndirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümleri deneyin.
ZekiAhmet dedi: Ben 2 GB RAM'li tablette Minecraft açacağım fakat Play Store'de uyarı veriyor, çökme olur falan diye. İndirmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Eski sürümleri deneyin.