Hamachi ile ağ kurup aynı ağa girip LAN üzerinden oynayabilirsiniz.İkimizde de orijinal Minecraft var, Aternos vs olmadan beraber nasıl Survival gireriz?
Burada Hamachi devreye giriyor ve ikiside aynı Hamachi ağına bağlanıp LAN gibi oynuyor.Aternos vs olmadan aynı ağ üzerinden mesela senin yanında olması lazım arkadaşının ikiniz aynı Wi-Fi bağlanıp oynayabilirsiniz.
İkisinin de 8 dolar vereceğini sanmıyorum. Ağ kurup aynı ağ üzerinden oynamak daha mantıklı.Minecraft'ın kendi özelliği olan Realms aracılığıyla girebilirsiniz.
Aternos vb. uygulamalar olmadan girmek istedikleri için Realms dedim ancak sizin dediğiniz gibi Hamachi veya farklı bir uygulama kullanmak daha ucuza gelecektir.İkisinin de 8 dolar vereceğini sanmıyorum. Ağ kurup aynı ağ üzerinden oynamak daha mantıklı.
8 dolar mı? Hem bedrock hem javaya 22tl veriyorum ben.İkisinin de 8 dolar vereceğini sanmıyorum. Ağ kurup aynı ağ üzerinden oynamak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.