emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım?
3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 29 Ekim 2020 #2 emiirhans dedi: Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu at seni sömürmüş kes gitsin bir deri set falan yaparsın. Bu arada bu kadar elma yemesi normal değil.
emiirhans dedi: Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu at seni sömürmüş kes gitsin bir deri set falan yaparsın. Bu arada bu kadar elma yemesi normal değil.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 29 Ekim 2020 #3 emiirhans dedi: Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam öldürün. Yenisini bulun . 334899 dedi: Hocam bu at seni sömürmüş kes gitsin bir deri set falan yaparsın. Bu arada bu kadar elma yemesi normal değil. Genişletmek için tıkla... Obez olacak at .
emiirhans dedi: Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hocam öldürün. Yenisini bulun . 334899 dedi: Hocam bu at seni sömürmüş kes gitsin bir deri set falan yaparsın. Bu arada bu kadar elma yemesi normal değil. Genişletmek için tıkla... Obez olacak at .
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.981 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Ekim 2020 #4 Sürmeyi diyorsan elma vermene gerek yok. Üzerine bindiğinde kalp çıkıyorsa eyer koyup sürebiliyorsun. Eyerlerde tapınaklardan, zindanlardan, köylerden falan çıkıyor kendin yapamıyorsun. Elma vermek canını dolduruyor atın.
Sürmeyi diyorsan elma vermene gerek yok. Üzerine bindiğinde kalp çıkıyorsa eyer koyup sürebiliyorsun. Eyerlerde tapınaklardan, zindanlardan, köylerden falan çıkıyor kendin yapamıyorsun. Elma vermek canını dolduruyor atın.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Ekim 2020 #5 Elinde birşey yokken dene.
BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 29 Ekim 2020 #6 Hocam ata boş elle basman lazım. O zaman binersin, atarsa bi' daha binersin, kalp çıkınca evcilleşir, saddle takarak sürebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
Hocam ata boş elle basman lazım. O zaman binersin, atarsa bi' daha binersin, kalp çıkınca evcilleşir, saddle takarak sürebilirsiniz.
O Orochimaru Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 889 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 29 Ekim 2020 #7 emiirhans dedi: Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım? Genişletmek için tıkla... Elma vermene gerek yok üstüne otur seni atacak tekrar otur yine atacak böyle böyle devam et sonra at seni sevecek sonra eyer takacaksın bitti.
emiirhans dedi: Arkadaşlar 5 stack elma verdim yine de üstüne binemiyorum. Püf noktası falan mı var anlamadım? Genişletmek için tıkla... Elma vermene gerek yok üstüne otur seni atacak tekrar otur yine atacak böyle böyle devam et sonra at seni sevecek sonra eyer takacaksın bitti.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #8 BlueGoldRS dedi: Hocam ata boş elle basman lağzım. O zaman binersin, atarsa bi' daha binersin, kalp çıkınca evcilleşir, saddle takarak sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke .
BlueGoldRS dedi: Hocam ata boş elle basman lağzım. O zaman binersin, atarsa bi' daha binersin, kalp çıkınca evcilleşir, saddle takarak sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke .
Ahmet_Kaan Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 768 Çözümler 6 Yer Ankara 29 Ekim 2020 #9 emiirhans dedi: Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke . Genişletmek için tıkla... Senin mesele altın yumurtlayan tavuğa dönmüş.
emiirhans dedi: Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke . Genişletmek için tıkla... Senin mesele altın yumurtlayan tavuğa dönmüş.
BlueGoldRS Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 747 Çözümler 3 29 Ekim 2020 #10 emiirhans dedi: Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke . Genişletmek için tıkla... Başka bir atla denediniz mi?
emiirhans dedi: Yok ya boş elle de basıyorum şaha kalkıyor öldürünce elmalarımı geri alabilsem keşke . Genişletmek için tıkla... Başka bir atla denediniz mi?