M M3t30l Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Minecraft serverini Aternos'dan açtığımda köylüleri zombiye ısıttırıyorum ve zombi köylü olmuyor direkt ölüyor. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
Minecraft serverini Aternos'dan açtığımda köylüleri zombiye ısıttırıyorum ve zombi köylü olmuyor direkt ölüyor. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 M3t30l dedi: Minecraft serverini Aternos'dan açtığımda köylüleri zombiye ısıttırıyorum ve zombi köylü olmuyor direkt ölüyor. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sürüm kaç? M3t30l dedi: Minecraft serverini Aternos'dan açtığımda köylüleri zombiye ısıttırıyorum ve zombi köylü olmuyor direkt ölüyor. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer zorluk zor'da değilse çok düşük şansla oluyor bu arada. Artı 0 Eksi
M3t30l dedi: Minecraft serverini Aternos'dan açtığımda köylüleri zombiye ısıttırıyorum ve zombi köylü olmuyor direkt ölüyor. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Sürüm kaç? M3t30l dedi: Minecraft serverini Aternos'dan açtığımda köylüleri zombiye ısıttırıyorum ve zombi köylü olmuyor direkt ölüyor. Sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer zorluk zor'da değilse çok düşük şansla oluyor bu arada.
Jaavei Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 13 Ağustos 2022 #3 Zorluk kolayda mı? Zombiye dönmeleri için zorluğun normal veya zor olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS M M3t30l Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #4 Hyuuga Neji dedi: Sürüm kaç? Eğer zorluk Zor'da değilse çok düşük şansla oluyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Sürüm 1.19 Jaavei dedi: Zorluk kolayda mı? Zombiye dönmeleri için zorluğun normal veya zor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Zorluk zorda oynuyoruz 5 köylü peş peşe öldü 6. da sonra denedim oda öldü. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Sürüm kaç? Eğer zorluk Zor'da değilse çok düşük şansla oluyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Sürüm 1.19 Jaavei dedi: Zorluk kolayda mı? Zombiye dönmeleri için zorluğun normal veya zor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Zorluk zorda oynuyoruz 5 köylü peş peşe öldü 6. da sonra denedim oda öldü.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 M3t30l dedi: Sürüm 1.19 Zorluk zorda oynuyoruz 5 köylü peş peşe öldü 6. da sonra denedim oda öldü. Genişletmek için tıkla... Hocam zorda %100 şansla oluyor bir şey var sizin sunucuda. Artı 0 Eksi
M3t30l dedi: Sürüm 1.19 Zorluk zorda oynuyoruz 5 köylü peş peşe öldü 6. da sonra denedim oda öldü. Genişletmek için tıkla... Hocam zorda %100 şansla oluyor bir şey var sizin sunucuda.
KS KS M M3t30l Decapat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #6 Hyuuga Neji dedi: Hocam zorda %100 şansla oluyor bir şey var sizin sunucuda. Genişletmek için tıkla... İşte onu diyorum sunucuda bir şey var Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Hocam zorda %100 şansla oluyor bir şey var sizin sunucuda. Genişletmek için tıkla... İşte onu diyorum sunucuda bir şey var