Minecraft Bedrock'ta hızlı yol yapılmıyor

umut4612

Picopat
Merhaba ben yaklaşık 6 ay önce Minecraft Java and Bedrock aldım. Java normal bildiğimiz şekil ama Windows 10 Edition'da anlamadığım şekilde "jump bridge" yapılmıyor. Yoksa buna özel bir Client mi var?

Evet eminim.

Zaten zor bir şey değil.
Herhangi bir ek dosya vs. gerekmiyor. Siz yapamıyorsunuz demek ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MCPE diyor benimki Windows 10 Edition fark olur mu? Ben öyle yorumladım da.

MCPE diyor benimki Windows 10 Edition fark olur mu? Ben öyle yorumladım da.
Hiçbir fark yok. Mobil platformda bir zamanlar PE adıyla satılıyordu. Nihayetinde aynı oyunlar. Yine de içiniz rahat değilse buna bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Playstation'da nasıl yapılıyor? Bilen yardımcı olabilir mi? Bloğu koymuyor ve düşüyorum. Millet bu şekilde takır takır yol yapıyor ama.

Playstation'da nasıl yapılıyor? Bilen yardımcı olabilir mi? Bloğu koymuyor ve düşüyorum. Millet bu şekilde takır takır yol yapıyor ama.
Bununla ilgili tutorial videoları var fakat izleyince bana yapması oldukça zor gözüktü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…