Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #1 Merhaba, gördüğünüz bu resimde kazma renkliyken bende büyülü olduğu halde normal bir kazmaymış gibi gözüküyor. Ayarlardan bunun bir ayarı var mı?
Merhaba, gördüğünüz bu resimde kazma renkliyken bende büyülü olduğu halde normal bir kazmaymış gibi gözüküyor. Ayarlardan bunun bir ayarı var mı?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 1 Haziran 2022 #2 Rosieer dedi: Merhaba, gördüğünüz bu resimde kazma renkliyken bende büyülü olduğu halde normal bir kazmaymış gibi gözüküyor. Ayarlardan bunun bir ayarı var mı? Eki Görüntüle 1406313 Genişletmek için tıkla... Offline mı oynuyorsunuz Online mi? Ve sadece elmas kazma kullanırken mi gözükmüyor? Artı 0 Eksi
Rosieer dedi: Merhaba, gördüğünüz bu resimde kazma renkliyken bende büyülü olduğu halde normal bir kazmaymış gibi gözüküyor. Ayarlardan bunun bir ayarı var mı? Eki Görüntüle 1406313 Genişletmek için tıkla... Offline mı oynuyorsunuz Online mi? Ve sadece elmas kazma kullanırken mi gözükmüyor?
KS KS Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #3 455146 dedi: Offline mı oynuyorsunuz Online mi? Ve sadece elmas kazma kullanırken mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Offline mı oynuyorsunuz Online mi? Ve sadece elmas kazma kullanırken mi gözükmüyor? Genişletmek için tıkla... İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı.
SnFortis Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #4 Rosieer dedi: İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Genişletmek için tıkla... çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey Rosieer dedi: İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Genişletmek için tıkla... çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey Rosieer dedi: İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Genişletmek için tıkla... hocam çözebildinmi problemi Artı 0 Eksi
Rosieer dedi: İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Genişletmek için tıkla... çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey Rosieer dedi: İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Genişletmek için tıkla... çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey Rosieer dedi: İki yerde de gözükmüyor. Ve bütün eşyalarda aynı. Genişletmek için tıkla... hocam çözebildinmi problemi
immortalcraft Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #5 SnFortis dedi: çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey hocam çözebildinmi problemi Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? immortalcraft dedi: Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız sürüm nedir? immortalcraft dedi: Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? Kullandığınız sürüm nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümlerde bunun ayarı var diye biliyorum Artı 0 Eksi
SnFortis dedi: çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey çözebildinmi problemi hocam can sıkıcı birşey hocam çözebildinmi problemi Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? immortalcraft dedi: Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız sürüm nedir? immortalcraft dedi: Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? Kullandığınız sürüm nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni sürümlerde bunun ayarı var diye biliyorum
SnFortis Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #6 immortalcraft dedi: Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? Kullandığınız sürüm nedir? Yeni sürümlerde bunun ayarı var diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam appdatadan minecraftı sildim komple tekrar yükledim oldu Artı 0 Eksi
immortalcraft dedi: Herhangi bir kaynak paketi kullanıyor musunuz? Kullandığınız sürüm nedir? Yeni sürümlerde bunun ayarı var diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam appdatadan minecraftı sildim komple tekrar yükledim oldu