TISS Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 151 7 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar captive haritaları varmış galiba. Bu haritaların 1.'si varmış. En klasik olanı. Onu nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2020
Arkadaşlar captive haritaları varmış galiba. Bu haritaların 1.'si varmış. En klasik olanı. Onu nereden indirebilirim?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #2 Enes BCR dedi: Arkadaşlar captive haritaları varmış galiba. Bu haritaların 1.'si varmış. En klasik olanı. Onu nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende eskiden çok arıyordum bulamadım maalesef :/ çok sarıyor o mod bence. Artı 0 Eksi
Enes BCR dedi: Arkadaşlar captive haritaları varmış galiba. Bu haritaların 1.'si varmış. En klasik olanı. Onu nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Bende eskiden çok arıyordum bulamadım maalesef :/ çok sarıyor o mod bence.
KS KS TISS Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 151 7 Mayıs 2020 #3 sw2ndlee dedi: Bende eskiden çok arıyordum bulamadım maalesef :/ çok sarıyor o mod bence. Genişletmek için tıkla... Bende geçen gün YouTube'da karşılaştım tesadüfen. Eskiden hep izlerdim. Şimdi araştırma yaptım biraz ama nereden indirilir bulamadım. Artı 0 Eksi
sw2ndlee dedi: Bende eskiden çok arıyordum bulamadım maalesef :/ çok sarıyor o mod bence. Genişletmek için tıkla... Bende geçen gün YouTube'da karşılaştım tesadüfen. Eskiden hep izlerdim. Şimdi araştırma yaptım biraz ama nereden indirilir bulamadım.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #4 Enes BCR dedi: Bende geçen gün YouTube'da karşılaştım tesadüfen. Eskiden hep izlerdim. Şimdi araştırma yaptım biraz ama nereden indirilir bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulursan diye #rez bırakiyim bende indireceğim. Kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Enes BCR dedi: Bende geçen gün YouTube'da karşılaştım tesadüfen. Eskiden hep izlerdim. Şimdi araştırma yaptım biraz ama nereden indirilir bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulursan diye #rez bırakiyim bende indireceğim. Kolay gelsin.
KS KS TISS Kilopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 151 7 Mayıs 2020 #5 sw2ndlee dedi: Bulursan diye #rez bırakiyim bende indireceğim. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Captive Minecraft I — The Farlanders thefarlanders.com Bu siteden indirdim. Kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Artı 0 Eksi
sw2ndlee dedi: Bulursan diye #rez bırakiyim bende indireceğim. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Captive Minecraft I — The Farlanders thefarlanders.com Bu siteden indirdim. Kurdum. Sıkıntısız çalışıyor.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 8 Mayıs 2020 #6 Enes BCR dedi: Captive Minecraft I — The Farlanders thefarlanders.com Bu siteden indirdim. Kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Enes BCR dedi: Captive Minecraft I — The Farlanders thefarlanders.com Bu siteden indirdim. Kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İndirdim oynuyorum yukarıda dediğim gibi çok sarıyor. Son düzenleme: 8 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Enes BCR dedi: Captive Minecraft I — The Farlanders thefarlanders.com Bu siteden indirdim. Kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Enes BCR dedi: Captive Minecraft I — The Farlanders thefarlanders.com Bu siteden indirdim. Kurdum. Sıkıntısız çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İndirdim oynuyorum yukarıda dediğim gibi çok sarıyor.