Minecraft "daha eski bir sürüm için yapıldı" hatası

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Minecraft'ta kullanmak için bir texture pack yükledim ama bu hatayı aldım. Önemsemedim ve açtım Pack'i ama çalışmıyor. Bu hatayı düzeltmenin bir yolu var mı?(pack adı dragonite 16X blue long)

Dosya Ekleri

• 1737648791304.png
    1737648791304.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yazdığı gibi. Pack sadece eski sürümlerde çalışıyor. Sürümü düşürmeniz, pack'in yeni sürümünü bulmanız veya başka pack kullanmanız lazım.

Texture Pack 1.8.9 için yapılmış gibi duruyor. Daha yüksek sürümde kullanmak için o sürüme uygun bir pack yükleyin.

Minecraft'ta kullanmak için bir texture pack yükledim ama bu hatayı aldım. Önemsemedim ve açtım Pack'i ama çalışmıyor. Bu hatayı düzeltmenin bir yolu var mı?(pack adı dragonite 16X blue long)
Hocam ya bu texture packin sizin minecraft sürümünüze uygun olanını indirmeniz yada minecraft sürümünü düşürmeniz gerekir daha eski versiyonlarda deneyebilirsiniz.

Kaynak paketinin daha eski sürüm için yapıldığını gösteren bir ibare sadece kullanabilirsiniz ama envanter gibi panellerde hata olabilir hocam resourcepacks klasörünün içinden kaynak paketinizi bulun. İçerisindeki pack.Mcmeta dosyasından pack_format'ı düzenleyerek hata görünümünü kapatabilirsiniz. (pack_format için wiki sayfası)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakabilirsiniz daha sade packlerde var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı