Z zero_killer Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #1 Minecraft Java ve Bedrock 510 TL Microsoft Store üzerinde. Game Pass alınca fiyatı ne kadar oluyor ya da daha ucuza nasıl alınabilir?
Minecraft Java ve Bedrock 510 TL Microsoft Store üzerinde. Game Pass alınca fiyatı ne kadar oluyor ya da daha ucuza nasıl alınabilir?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 12 Ocak 2024 #2 Sadece Bedrock alınıyor diye biliyorum. 300-350 arasına görmüştüm geçengün. Yanlış biliyorsam aydınlatın.
Sadece Bedrock alınıyor diye biliyorum. 300-350 arasına görmüştüm geçengün. Yanlış biliyorsam aydınlatın.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 En mantıklısı Game Pass ile almak hem de sadece Minecraft değil bir sürü oyunu oynayabilirsiniz.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 12 Ocak 2024 #4 Sekrax dedi: En mantıklısı Game Pass ile almak hem de sadece Minecraft değil bir sürü oyunu oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabi sistem açıyorsa buda mantıklı bir seçenek.
Sekrax dedi: En mantıklısı Game Pass ile almak hem de sadece Minecraft değil bir sürü oyunu oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabi sistem açıyorsa buda mantıklı bir seçenek.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #5 Kaan Diktaş dedi: Tabi sistem açıyorsa buda mantıklı bir seçenek. Genişletmek için tıkla... İlla ki gamepassde sisteminin açtığı oyunlar vardır.
Kaan Diktaş dedi: Tabi sistem açıyorsa buda mantıklı bir seçenek. Genişletmek için tıkla... İlla ki gamepassde sisteminin açtığı oyunlar vardır.
Z zero_killer Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #6 Gamepass alınca minecraft indirimi oluyor mu?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 12 Ocak 2024 #7 zero_killer dedi: Game Pass alınca Minecraft indirimi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ne indirimi hocam Game Pass'te Minecraft var zaten.
zero_killer dedi: Game Pass alınca Minecraft indirimi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ne indirimi hocam Game Pass'te Minecraft var zaten.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 12 Ocak 2024 #8 zero_killer dedi: Gamepass alınca minecraft indirimi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Minecraft bedava ama bir ay için ödeme yapıyorsunuz.
zero_killer dedi: Gamepass alınca minecraft indirimi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Minecraft bedava ama bir ay için ödeme yapıyorsunuz.
Z zero_killer Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #9 Kaan Diktaş dedi: Ne indirimi hocam Game Pass'te Minecraft var zaten. Genişletmek için tıkla... Eskiden gamepass alınca biterse diye minecraft da alabiliyordun daha ucuza normal fiyattan hala var mı?
Kaan Diktaş dedi: Ne indirimi hocam Game Pass'te Minecraft var zaten. Genişletmek için tıkla... Eskiden gamepass alınca biterse diye minecraft da alabiliyordun daha ucuza normal fiyattan hala var mı?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 12 Ocak 2024 #10 zero_killer dedi: Eskiden gamepass alınca biterse diye minecraft da alabiliyordun daha ucuza normal fiyattan hala var mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.
zero_killer dedi: Eskiden gamepass alınca biterse diye minecraft da alabiliyordun daha ucuza normal fiyattan hala var mı? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam.