Merhaba ben Minecraft 1.20.1 Optifine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "İşte Buradayım!" anlamına gelen "Here I am!" yazıyordu .bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. her çöktüğünde "Here I am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa Herobrine mı...
Merhaba ben Minecraft 1.20.1 OptiFine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "İşte Buradayım!" anlamına gelen "Here I am!" yazıyordu. Bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. Her çöktüğünde "Here I am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa Herobrine mı?..
Merhaba ben Minecraft 1.20.1 Optifine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "İşte Buradayım!" anlamına gelen "Here I am!" yazıyordu .bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. her çöktüğünde "Here I am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa Herobrine mı...
Merhaba ben Minecraft 1.20.1 OptiFine'na girecektim. Tıklar tıklamaz Minecraft çöktü. Hata mesajının en üst kısmında "işte buradayım!" anlamına gelen "here ı am!" yazıyordu. Bundan sonra hiç sorun yaşamadım. Sonra Minecraft'ı istemli bir şekilde çökerttim. Sürekli aynı mesaj geliyordu. Her çöktüğünde "here ı am" yazıyordu. Bunu daha önce yaşayan varsa bana yardım edebilir mi? Bu tehlikeli bir şey mi? Yoksa herobrine mı?..