Minecraft dünyama giremiyorum

475928

Decapat
Öncelikle merhaba, bir gün Minecraft'ta girince dünyamı göremedim ama silmediğimden de emindim. Oyunun dosyalarını biraz kurcalarken "saves" klasörünü bulup açtım, dünyamın kayıt dosyası hala oradaydı ama oyunda dünyam görünmüyordu. Lütfen bilen birisi yardım etsin, şimdiden teşekkürler. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vallahi yapılıyor mu onu bile bilmiyorum, internetten baktım ama bir şey bulamadım. (bir de en çok geliştiğim dünya gitti.)
Save klasörünün level dat dosyasını başka bir save dosyasının level dat dosyasıyla değiştirildiğinde düzeldiğini duymuştum. Ben zamanında yapmıştım ama işe yaramamıştı. Save klasörünün yedeğini alıp deneyin derim.

Bekleyin hocam bakıyorum.

Save klasörünün level dat dosyasını başka bir Save dosyasının level dat dosyasıyla değiştirildiğinde düzeldiğini duymuştum. Ben zamanında yapmıştım ama işe yaramamıştı. Save klasörünün yedeğini alıp deneyin derim.

Şimdi deneyeceğim hocam.
Save klasörünün level dat dosyasını başka bir Save dosyasının level dat dosyasıyla değiştirildiğinde düzeldiğini duymuştum. Ben zamanında yapmıştım ama işe yaramamıştı. Save klasörünün yedeğini alıp deneyin derim.

Hocam yaptım, yeni bir dünya geldi, altında eski (bozulan) dünyanın ismi yazıyordu, dünyaya girdim ancak evim, itemlerim vs. hiçbir şey yok sıfırlanmış gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı