Minecraft ekran kartını bozuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RamsesJX

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2013
Mesajlar
568
Arkadaşlar iyi günler. Bugün yabancı bir video izliyordum ve çevirebildiğim kadarıyla minecraft bildiğiniz gibi karelerden oluşan bir oyun öyle ki minecraft oyunu zaman içerisinde ekran kartı zarar verebiliyormuş. Bunun nedeni oyunun ufak karelerden oluşması ve ekran kartının bunlardan dolayı bozulmasıymış :confused: Doğru mudur bu ? Bana çok saçma geldi ama emin olamadım böyle bir şey mümkün olabilir mi ?
 
Şu an sinirden bu konuyu silmek istiyorum.

Kim diyor ya bunu ? Gerçekten anlamıyorum. Nasıl olacakmış bu ? O zaman ben de Crysis 3 açarım saniyesinde yanar ekran kartım. Böyle saçmalık olabilir mi ?

Her neyse. Minecraft, hiçbir parçaya zarar vermez. Hangi oyun zarar verir ki ? Gerçekten kim dediyse çok saçma olmuş. Şu videoyu atar mısın bana ?
 
Arıyorum, Battlefield 3 videoları izlerken oralara kadar gittim. Şu anda geçmişten bakıyorum.
 
Akıl var mantık var. Minecraft ekran kartına neden zarar versin? Grafiklerin küp olmasıyla ekran kartının bozulması arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun?

Bana bu açıklar mısın? Eğer sen videoda söylenileni yanlış anladığından dolayı böyle bir kanıya vardıysan düşünce yönetimi geliştirmen gerek. Link bekliyorum senden.
 
Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aman bu videoyu açmayın arkadaşlar, çok ufak kum taneciklerinden oluştuğundan ekran kartına zarar veriyor...(!)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı