3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar Slim'e farmı yaptım. Her şey hazır fakat itemleri nasıl yukarı taşıyacağımı bilmiyorum. İtem asansörü çalışmıyor. Başka fikri olan var mı?
Arkadaşlar Slim'e farmı yaptım. Her şey hazır fakat itemleri nasıl yukarı taşıyacağımı bilmiyorum. İtem asansörü çalışmıyor. Başka fikri olan var mı?
Çözüm Rexie 23 Mayıs 2021 300974 dedi: Ruh kumu hiç aklıma gelmemişti yalnız. Eki Görüntüle 1037331 Bırakıcıdan ruh kumuna nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Bırakıcının önüne suyu koycağınız yere kadar huni çekin. Rexie dedi: Bırakıcının önüne suyu koycağınız yere kadar huni çekin. Genişletmek için tıkla... Hatta bırakıcıyı en sona koyun. Oraya kadar huni çekin.
300974 dedi: Ruh kumu hiç aklıma gelmemişti yalnız. Eki Görüntüle 1037331 Bırakıcıdan ruh kumuna nasıl bağlayacağım? Genişletmek için tıkla... Bırakıcının önüne suyu koycağınız yere kadar huni çekin. Rexie dedi: Bırakıcının önüne suyu koycağınız yere kadar huni çekin. Genişletmek için tıkla... Hatta bırakıcıyı en sona koyun. Oraya kadar huni çekin.
KS KS 3 300974 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 998 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #21 Rexie dedi: Bozmazsanız çıkmaz. Minecraft bu. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olduğun için teşekkür ederim . Bu son hali: Aslında kafamda çok daha iyi Build fikirleri vardıda bu çıktı şimdilik buil kısmınıda daha sonra yaparım artık. İyi akşamlar. Evet mutlu son: Cevap veren herkese teşekkürler Son düzenleme: 23 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Rexie dedi: Bozmazsanız çıkmaz. Minecraft bu. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olduğun için teşekkür ederim . Bu son hali: Aslında kafamda çok daha iyi Build fikirleri vardıda bu çıktı şimdilik buil kısmınıda daha sonra yaparım artık. İyi akşamlar. Evet mutlu son: Cevap veren herkese teşekkürler