Minecraft hangi modların çakıştığı nasıl anlaşılır?

Egember

Femtopat
Daha fazla  
Buradaki modların bazıları çakışıyor, direkt Minecaft açılmıyor, çöküyor. Sorunu bulamadım, hangi modlar çakışıyor veya neden hata alıyorum?

Ekran görüntüsü 2025-03-22 151933.png

Oyuna girdiğinde normalde yazması lazım veya mods kısmından bakabilirsin diye hatırlıyorum.

Orada ilk başta bazı modlar hatalı diyor sildim sonra şöyler bir hata alıyorum Biraz'da fazla mod olduğu için sorunu bulamıyorum ya da bunu bulmanın bir sitesi var mı?

Ekran görüntüsü 2025-03-22 174412.png

Orada ilk başta bazı modlar hatalı diyor sildim sonra şöyler bir hata alıyorum Biraz'da fazla mod olduğu için sorunu bulamıyorum ya da bunu bulmanın bir sitesi var mı?

Eki Görüntüle 2451625

Bir site yok diye biliyorum aynı hata bana da çıkmıştı ve o modları bulmak için konsola bakman gerekiyor ve orasıda biraz karmaşık orayı bende tam yapamamıştım fakat bazı yüksek performans isteyen modları kapatarak belki tekrar deneyebilirsin.

Bir site yok diye biliyorum aynı hata bana da çıkmıştı ve o modları bulmak için konsola bakman gerekiyor ve orasıda biraz karmaşık orayı bende tam yapamamıştım fakat bazı yüksek performans isteyen modları kapatarak belki tekrar deneyebilirsin.

Lucher kapındıktan sonra çıkan konsoldaki kısma.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı