Minecraft hardcore modunda neler yapılabilir?

kraliyetuyesi

Picopat
Yeni başladım, bir köye yerleştim şimdilik. Hedefim hızlıca elytra almak sonrasında değişik Build'ler yapmak istiyorum. Hızlıca ende gitmek için hangi farmları yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
demir yani iron golem+yemek +zümrüt farmları senin için yeterli olucaktır ayriyetten full büyülü zırh yapmak sana netherda ve endde işine fazlasıyla yarar

Yeni başladım, bir köye yerleştim şimdilik. Hedefim hızlıca elytra almak sonrasında değişik Build'ler yapmak istiyorum. Hızlıca ende gitmek için hangi farmları yapmam lazım?

End'e gitmek için herhangi bir Farm'a ihtiyacınız yok. Taktiğini bildiğiniz sürece 10 tane yatak ve End'e gitmeye yarayacak gözleri yapsanız dahi yeterli olur. Ejdehayı öldürdükten sonra ise lazım olan şeyler;
Örs, kırılmazlık 3 büyüsü, tamir büyüsü, 10 stack blok, bolca yemek, 2 stack kadar fişek. Bu itemler olmadan End'e giderseniz biraz zorlanırsınız. İtemleri alma sebebiniz ise elytra bulmaktan çok 2. veya 3. yedek elytrayı ve shulker kutularını toplamak.

Büyüler herhangi bir köyden çok rahatça elde edilebilir illa farmını yapmanıza gerek yok.

İlk önce bir köylü farmı yap. Sonrasında demir farmı yap. Genel olarak farm yapman gerektiğinde YouTube'daki moretingz kanalını tavsiye ederim. Elde ettiğin köylülerle bir takas yeri yap. Toprak altında bile olsa olur. 2 blok aşağı kaz sonra 3. bloğun üstüne tuzak kapısı koy sonra 3. blok yerine bir meslek bloğu koy. Köylüyü o boşluktan aşağı at ve kır koy yapa yapa takasını değiştirebilirsin. Sonra tabelayla kim hangi önemli eşyayı satıyor tek tek yazarsın. Böyle geliş sonra blaze çubuğunu toplarsın en basit olarak da rahip köylüden inci alıp elitrana kavuşursun.

İlk önce bir köylü farmı yap. Sonrasında demir farmı yap. Genel olarak farm yapman gerektiğinde YouTube'daki moretingz kanalını tavsiye ederim. Elde ettiğin köylülerle bir takas yeri yap. Toprak altında bile olsa olur. 2 blok aşağı kaz sonra 3. bloğun üstüne tuzak kapısı koy sonra 3. blok yerine bir meslek bloğu koy. Köylüyü o boşluktan aşağı at ve kır koy yapa yapa takasını değiştirebilirsin. Sonra tabelayla kim hangi önemli eşyayı satıyor tek tek yazarsın. Böyle geliş sonra blaze çubuğunu toplarsın en basit olarak da rahip köylüden inci alıp elitrana kavuşursun.

Hocam önerdiğiniz kanal sanırım 1.21+ yapıyor. Ben 1.16. 5 oynuyorum aynı şekilde olur mu?

Hocam önerdiğiniz kanal sanırım 1.21+ yapıyor. Ben 1.16. 5 oynuyorum aynı şekilde olur mu?

Hayır olmaz. Minecraft üzerinde yapılan farmlar büyü ile yapılmıyor hepsinin bir mantığı var eğer mantığı kavrarsanız hiçbir rehber videosu izlemeden kendinizde yapabilirsiniz. İlla rehber video istiyorum derseniz yapmak istediğiniz farmın ismini aratırken sürümünüzü de yazın.

Köylü ve demir farmını köyün içine yapsam çalışır mı hocam.

Köylü ve demir farmını köyün içine yapsam çalışır mı hocam.

Hocam bu durum biraz karmaşık. Demir golem doğma sayısı köylü sayısıyla paralel ilerliyor. Eğer yeteri kadar köylünüz yoksa farm dışında doğan bir demir golem bütün farmı kitleyebilir. Size tavsiyem köylüleri ray sistemi veya kayık ile uzağa götürüp farm yapmanız.

Netherde teknede Enderman keserken yanlışlıkla zombi domuz adama saldırdım şimdi peşimi bırakmıyorlar ne yapmam lazım? Zaten nether seedi çok kötü. Yeni dünya mı oluşturmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı