Minecraft herhangi bir sürümde sıkmayacak mod paketi önerisi

Hexxit'i oynanmamış haliyle bulmak cidden çok zor. Herkes kendi keyfine göre paylaşıyor Hexxit adıyla. Ben genellikle modları kendim topluyorum, haricinde sürekli bir sıkıntı çıkıyor.
Dilerseniz yukarıdaki gibi Technic üzerinden halledebilirsiniz. Sürümü 1.5.2.
Bütün işleri kendisi halleder, siz sadece dosyaları indirirsiniz. Olabildiğine sade de.

CurseForge'daki modlara daha demin bir baktım, eğer bahsettiğiniz şuysa https://www.curseforge.com/minecraft/modpacks/hexxit-updated
Tercih edilebilir, kontroller zorlayabilir. Çakışan modlar var, Hexxit doğası. Girmeden önce ayarlardan kontrolleri ayarlayıp girin.
 
Merhaba, Minecraft'ta daha önce pek mod paketi ile oynamadım. Sadece ama sadece Burak oyunda Game of mods paketini oynamıştım ve çok zevkliydi. Süper kahraman olup kale temizliyordum üstteki golemi kesiyordum. İşte tam o tarz bir mod paketi istiyorum sizlerden. Hayvanlara dönüşme falan da olsun içinde.

RLCraft nasıl olur baktiniz mi hiç.
 
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bakmadım, ancak içinde benim saydıklarım ya da benzer modlar mı bulunuyor?

Sizin bir tavsiyeniz var mı?

Vanilla Minecraft'tan keyif aldığımdan genelde mod paketlerimi hep kendim oluşturdum. Sen de kendin oluşturmayı deneyebilirsin.
 
Anladım, bakacağım. Ayrıca direkt olarak Burak oyunda Game of mods paketinin tam olarak 90'lı mod bulunan orijinal halini nasıl bulurum?

Discord'dan bu videonun mod paketini atabilecek var mi diye sorarsaniz belki atarlar veya videonun aciklamasinda yaziyor olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı