Minecraft hesabım çalındı

iamDeniz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör
Meslek
Melancholia
Minecraft'in orijinal sitesinden 200 TL bayılıp Minecraft aldım. 1 sene bile olmadı. Bir girip baktım 5-6 kere şifre değiştirme isteği göndermişler ve oyuna giremiyorum. Ne yapabilirim geri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'in orijinal sitesinden 200 TL bayılıp Minecraft aldım. 1 sene bile olmadı. Bir girip baktım 5-6 kere şifre değiştirme isteği göndermişler ve oyuna giremiyorum. Ne yapabilirim geri alabilir miyim?

Geçmiş olsun unut hesabı.

Yani Microsoft hesabınız çalındı? Tekrar şifreyi sıfırlayıp geri alamadınız mı?

Diğer cihazlardan çıkış yap vs. yok mu? Hesaba girebiliyorsan bir kontrol et ayarları.

Ne diyorsun ya Microsoft hesabı destek falan yok mu?

Mailin değişmediyse şifre yenileme işlemini yap aynı zamanda kullanıcı adınıd değiştir isteselerde hesap tekrar erişim sağlayamazlar.

Yani Microsoft hesabınız çalındı? Tekrar şifreyi sıfırlayıp geri alamadınız mı?
Hayır galiba gmaili degistirmisler lunar cliente login yapınca bu hesap Minecraft satın almamış diyor arkadaşlar Microsoft hesabı bende

Minecraft.net e giriş yaptım skın falan degistirebiliyorum nasıl tüm cihazlardan çıkış yap diyeceğim

Minecraft.net e giriş yaptım skın falan degistirebiliyorum nasıl tüm cihazlardan çıkış yap diyeceğim.

Dedikten sonra her şeyi değiştir varsa iki adımlı doğrulamayı aç bro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…