Minecraft hosting için RAM ne kadar önemli?

omurkayracakir

Hectopat
Web hosting satın aldım. Özellikler şu şekilde:
İşlemci: E5 2697 V2.
RAM: 4 GB.

Arkadaşlarımla pluginli bir şekilde 1.20.2 sürümünde oynayacaktık. Bu pluginlerin arasında geysermc de var. Biz 15-20 kişiye yeter herhalde diye düşünüyorduk ta ki sunucuyu alıp görene kadar. Bırakın 20 kişiyi, bırakın pluginleri. Sunucuda tek kişiyim, simülasyon uzaklığı 5, chunk 10 paper server ve chunklar yüklenmiyor. Ben tam olarak anlamıyorum bu işlerden ancak sunucuda işlemci ne için ve ne kadar önemli, RAM ne için ve ne kadar önemli, kaç oyuncuya kaç RAM vs. bilgili biri açıklayabilir mi?

Web hosting satın aldım. Özellikler şu şekilde:
İşlemci: E5 2697 V2.
RAM: 4 GB.

Arkadaşlarımla pluginli bir şekilde 1.20.2 sürümünde oynayacaktık. Bu pluginlerin arasında geysermc de var. Biz 15-20 kişiye yeter herhalde diye düşünüyorduk ta ki sunucuyu alıp görene kadar. Bırakın 20 kişiyi, bırakın pluginleri. Sunucuda tek kişiyim, simülasyon uzaklığı 5, chunk 10 paper server ve chunklar yüklenmiyor. Ben tam olarak anlamıyorum bu işlerden ancak sunucuda işlemci ne için ve ne kadar önemli, RAM ne için ve ne kadar önemli, kaç oyuncuya kaç RAM vs. bilgili biri açıklayabilir mi?
bence sizin için 32 GB ram yeterli olucaktır

Eğer aternos gibi sunucu kurmanın bedava olduğu yerler parayla satın aldığımız yerlere göre daha iyiyse neden satıyorlar ki? Biz lagsız tasasız oynarız derken Max 1.12 kaldıran sunucu neden yaparsın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı