Minecraft için oyun arkadaşı

alonewolff

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunun amacı tam olarak ne ve nasıl oynanıyor bilmiyorum ve tek oynayınca sıkılıyorum. Birlikte oynayacak var mı ya da oynayacak arkadaş nasıl bulabilirim?

Elefant Launcher indir Minecraft'ta gir yerel ağda paylaş chatteki kodu elefant launchera gir 2 tane yapay zeka ekle yardıma ihtiyacın olduğunda onlara sor her zaman konuşabilirsin Türkçede biliyorlar sesli sohbette var istediğin oyunu bilen biriyle oynamaksa elefent Launcher öneririm.

Elefant Launcher indir Minecraft'ta gir yerel ağda paylaş chatteki kodu elefant launchera gir 2 tane yapay zeka ekle yardıma ihtiyacın olduğunda onlara sor her zaman konuşabilirsin Türkçede biliyorlar sesli sohbette var istediğin oyunu bilen biriyle oynamaksa elefent Launcher öneririm.

Onları kullanıyordum hocam ama çok sorun çıkarıyorlar oynamayı bilmiyorlar daha doğrusu.

Onları kullanıyordum hocam ama çok sorun çıkarıyorlar oynamayı bilmiyorlar daha doğrusu.

Oyunu biliyorlar ama komutları yerine getiremiyorlar mesela diyorsun ki "ChatGPT ev yap" bunu yapmak için hile kullanıyor ama "netherite nerede çıkar" veya "en güçlü eşya nedir" bunlara cevap verebiliyor oyunu bilmeyen birine rehberlik edebilir

Oyunun amacı tam olarak ne ve nasıl oynanıyor bilmiyorum ve tek oynayınca sıkılıyorum. Birlikte oynayacak var mı ya da oynayacak arkadaş nasıl bulabilirim?
Kaç yaşındasınız hocam? Minecraft Türk discordlarına girip sesli sohbetlerden oyun arkadaşı bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı