Minecraft için port yönlendirme çalışmıyor

Lyqus

Femtopat
Daha fazla  
Termux ile başarılı bir şekilde Minecraft sunucumu açtım ve localden bağlanılıyor lakin port forwarding yapsmıyorum. Güvenlik duvarıyla mı alaklı anlayamadım, modem ara yüzündeki güvnlik duvarını kapattım lakin yine olmadı. 1 haftadır uğraşıyorum, her şey tamam lakin port forwarding olmuyor.

Detaylı anlatamadım, soru sorun öyle ilerliyelim. Çünkü anlatılacak çok nokta var ve nereyi anlatmam gerek emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termux ile başarılı bir şekilde Minecraft sunucumu açtım ve localden bağlanılıyor lakin port forwarding yapsmıyorum. Güvenlik duvarıyla mı alaklı anlayamadım, modem ara yüzündeki güvnlik duvarını kapattım lakin yine olmadı. 1 haftadır uğraşıyorum, her şey tamam lakin port forwarding olmuyor.

Detaylı anlatamadım, soru sorun öyle ilerliyelim. Çünkü anlatılacak çok nokta var ve nereyi anlatmam gerek emin değilim.

Bende modem üzerinden port yönlendirme yapamıyordum sonra port yönlendirme yapan uygulamalara yönelmeye başladım ama ngrok ve playit gg gibi uygulamalar Türkiye'de serverlar yok bu yüzden ne kadar RAM verirseniz verin sunucu laglı oluyor ama yakın bir zamanda localtonet diye bir site buldum TR İstanbul sunucusu var ve neredeyse hiç ping yok tek sorun 1 GB gibi bir kotası var ama bu da sorun olmaktan çıkıyor 1 GB bittiği zaman hemen fake mail ile yeni mail ile siteye yeniden kaydol sonra %appdata% sonra localdeki localtonet i silince ve yeni hesabın tokenini girince hiçbir sorun kalmadan devam edebiliyosun ve bu işlem sadece 5 dakika sürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı