edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #1 Merhaba. OneDrive yedeklemesini kullanıyorum ve Minecraft ilerlememi yedeklemek istiyorum. .minecraft klasörünü ya da save klasörünü OneDrive'da nasıl yedekleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2022
Merhaba. OneDrive yedeklemesini kullanıyorum ve Minecraft ilerlememi yedeklemek istiyorum. .minecraft klasörünü ya da save klasörünü OneDrive'da nasıl yedekleyebilirim?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #2 .minecraft klasöründe saves klasörüne gir. Aktarmak istediğin save'e tıkla ve OneDrive'a Taşı de. Artı 0 Eksi
KS KS edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #3 mustaine dedi: Minecraft klasöründe saves klasörüne gir. Aktarmak istediğin Save'e tıkla ve OneDrive'a taşı de. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayınca öyle bir şeçenek gelmiyor. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Minecraft klasöründe saves klasörüne gir. Aktarmak istediğin Save'e tıkla ve OneDrive'a taşı de. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayınca öyle bir şeçenek gelmiyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #4 edreac dedi: Sağ tıklayınca öyle bir şeçenek gelmiyor. Genişletmek için tıkla... OneDrive var mı bilgisayarınızda? Artı 0 Eksi
edreac dedi: Sağ tıklayınca öyle bir şeçenek gelmiyor. Genişletmek için tıkla... OneDrive var mı bilgisayarınızda?
KS KS edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2022 #5 mustaine dedi: OneDrive var mı bilgisayarınızda? Genişletmek için tıkla... Evet var. Save dosyasına sağ tıklayınca bunlar çıkıyor sadece altta SS ini bıraktım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-01-25 224142.png 12,5 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
mustaine dedi: OneDrive var mı bilgisayarınızda? Genişletmek için tıkla... Evet var. Save dosyasına sağ tıklayınca bunlar çıkıyor sadece altta SS ini bıraktım.