Minecraft.net'ten almak isterseniz sizi Microsoft store a yönlendirmeye çalışıyor. Ayrıca kötü haber: Minecraft sürekli indirime giren bir oyun değil. 3 ay önce 15. Yıldönümü nedeniyle %50'lik indirimler uygulandı. Ben de o zaman fırsattan istifade aldım. Başka türlü şansınız az.1-Sizce Minecraft ne zaman indirme girer?
2-Minecraft.net'te mi yoksa Microsoft Store'da mı girer sizce?
Mantıklı geldi reis bı bakacamİndirime girmez ama istersen Game Pass al. Game Pass alırsan sana ayrıcalıklı indirim yapıyor kalıcı alman için. Tam olarak ne kadar indirimdi hatırlamıyorum 1 ay Game Pass oyunları oynarsın ekstra olarak indirimli Minecraft alırsın.
Eğer minecraftı çok seviyorsanız ve 1 seneden fazla oynamak istiyorsanız direkt 500 TL verip satın alın. Gamepass 5 ay kullandıktan sonra mantıklı olmaz.Mantıklı geldi reis bı bakacam
1-sizce Minecraft ne zaman indirme girer?
2-Minecraft.net'te mi yoksa Microsoft Store'da mı girer sizce?
en son xbox uygulamasında 400tlydiMantıklı geldi reis bı bakacam
Uzun süreden kastiniz yıllar ise 3 ay önce %50 lık bir indirim vardı. 3 aya da uzun süre diyeceginizi sanmıyorum.Bende bekliyorum uzun süredir.
en son xbox uygulamasında 400tlydi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.