@ramazanmelih1250 Merhabalar güzel rehber olmuş tam yapmayı düşünüyordum ki microsoft hesap ile giriş yapın dediniz.
Güvenilir mi biz nereden neden giriş yapıyoruz Microsoft hesabına?
Ek olarak bu internetteki en iyi optimizasyonlardan biri mi ve online da sıkıntı olur mu?
Birde bunun üstüne Shader kurabilir miyim?
(Intel i5 5200u ve Nvidia 920m ve 8gb Ram)

Adrenaline modpack ile deneyip kaç fps aldığınız söyler misiniz?

MultiMC, açık kaynak kodlu ve yıllardır geliştirilen bir uygulamadır. Açık kaynak kodlu olması sayesinde binlerce kişi uygulamada virüs olup olmadığını kendi teyit edebilir. Bu nedenle tamamen güvenlidir. Microsoft hesabı istemesinin sebebi de korsan olmamasıdır. Zaten Microsoft hesabı ile giriş yaparken dikkat ederseniz istediği bilgiler oyun orijinalliğini doğrulamak için Xbox ile ilgilidir.

En iyi optimizasyonlardan biridir. Farklı paketler de vardır fakat o paketlerin içinde kişisel tercihlere göre değişebilecek modlar bulunduğu için en temiz, sadece optimizasyona odaklanan mod paketi budur.

Tüm shaderlar ile uyumludur. (uyumlu olmayan görmedim)

Sunucularda hiçbir problem çıkartmaz, çok fazla oyuncunun bulunduğu alanlarda da performansın düşmemesini sağlayacak modlar bile mevcuttur.

Hocam attığınız kanalın videosuna baktığımda launcher üzerinden yapıyor galiba 3. Taraf uygulama şart mı?

Adrenaline modpack ile deneyip kaç FPS aldığınız söyler misiniz?

Zaten içinde benzer modlar bulunuyor. İkisini de varsayılan ayarlarda aynı save dosyası üzerinden test ettim sonuçlar:

İlki adrenaline ile ikincisi remarkably optimized ile.

Aralarında çok fazla fark bulunmuyor. Modsuz veya sadece sodium yüklü Minecraft oynamaktansa bu iki paketten biri kurulabilir. Benim tercihim shader desteği, eğer texturepack kullanacaksak bağlı dokular desteği, Zoom özelliği gibi yıllardır OptiFine ile alışık olduğumuz özelliklerin bulunması nedeni ile ve biraz daha fazla performanslı olduğu için Remarkably Optimized.

Hocam attığınız kanalın videosuna baktığımda Launcher üzerinden yapıyor galiba 3. taraf uygulama şart mı?

Eski yöntem elle modları kuruyor. Korsan Launcher'larda da aynı işlemler yapılıyor zaten.

3. taraf uygulama kısmını anlamadım.

Modrinth uygulamasından bahsediyorsanız eğer, o uygulama ile de kurulabiliyor fakat şart değil.

Zoom modu için Zoomify mi kullanılıyor? gördüğüm en iyi mod o çünkü.

Hocam ben o attığınız kanalın son videosuna girdim. Discord serverından zip dosyası ve config dosyası indir dedi. İndir diyorum google riskli dosya diye uyarı veriyor ne yapmalıyım? İndirip Malwarebytes ile tarattığımda temiz çıkıyor. Virüstotal da full temiz.

Yine de indire basın. Ya da Defender kapatabilirsiniz.

Yine de indire basın. Ya da Defender kapatabilirsiniz.
NoConfig diye bi versiyonu varmış onu indirdim çözüldü.

Gerçekten güzel oldu gibi
Önceki hali çok dropluydu oynanmıcak haldeydi şuan 45, 60+ fps üstü oynatıyor. Süper
(Önceki halini de koydum.)
Ayarlarda CPU Render Ahead Limit diye bir ayar var onuda 2 tık arttırınca daha da iyi oldu.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (338).png
    550,4 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Bende fabulously optimized mod paketi daha performanslı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…