Fabulously optimized ve remarkably optimized modlarını karşılaştırdım.

Remarkably optimized.

Fabulously optimized.

32 chunk.

Bende fabulously optimized mod paketi daha performanslı çalışıyor.

Bence gereksiz birkaç mod var fakat iyi çalışıyorsa istediğin paketi kullanabilirsin. Çok benzer modlar kullanılıyor zaten. Tam FPS karşılaştırması yapıyordum Efe yapmış sağ olsun.

Zoom modu için zoomify mi kullanılıyor? Gördüğüm en iyi mod o çünkü.

Sürüme göre değişiyor. Discord serverinden hangi modlar olduğunu takip edebilirsiniz. Bence az çok Zoom yapsın yeter olduğu için fark etmiyor hangi Zoom modu olduğu.

Çok yakınlar ikisi de kullanılabilir. Fakat dediğim gibi fabulously optimized 47 mod, remarkably optimized 27 mod. Daha sade ve performans aynı.

Zoom modu için zoomify mi kullanılıyor? Gördüğüm en iyi mod o çünkü.

Şimdi baktım ve en güncel sürüm için zoomify kullanılıyor.

Son düzenleme:
@ramazanmelih1250 Ben 1.21 için indirdim modu ama bende sanki server da oynuyorumda lag varmış gibi yapıyor. Kiriyorum 3-5 saniye sonra geliyor sorun nedir?

Yeterli RAM verdiğinden emin misin?

4 GB RAM kodu yaptırdı. 2'den 4 yaptım. Zaten FPS iyi mod güzel tek sorun bu.
Şimdi 1.20.6 deniyicegim yine olursa video çekip atacağım.
Bu arada appdata Minecraft'ta Config diye klasör var adam onun dosyasını vermiş at değistir diyor daha iyi olur diyor. Online da bir sıkıntı olur mu oyun dosyalarını değiştiriyor sonuçta?
1.20.6 yapınca düzeldi gibi .
Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:

Online'de sıkıntı olmaz ama Config çok da gerekli değil zaten.

FPS artışı için texture packler bulunmakta onları da tercih edebilirsin.

FPS artışı için texture packler bulunmakta onları da tercih edebilirsin.
Var mı görünümü çok bozmadan veya kaliteyi fazla bozmadan FPS arttıran Pack. Üstüne onu yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…