Minecraft kanser Türk kitlesi

Premium alip Hypixel'e gelmeni oneririm. Plati.ru'da 20-30TL'ye satiliyor bir premium.
Bence Hypixel'de çok iyi bir sunucu değil.
Sonoyuncu'da makrolar ve hileler çoğalınca bende hile açtım. Speed ile yol yapmalar falan :D. Hile ile oynuyordum sonra sıkılıp bıraktım. İsmim KofteciDonerUsta'ydı. Tabi sahte hesap.
Sonoyuncu ve CraftRise'ın hile koruması koskoca Hypixel'den bile iyi.
 
@efedesu

Minecraft zaten otistikler için özel olarak önerilen bir oyun değil miydi? Benim en küçük kuzenim de oynuyor bu oyunu. Tabii kendisi otistik değil ama Minecraft oynadığı için öyleymiş gibi davranıyoruz biz.

 
Hypixel'de tek türk çocukları göremeyeceğiniz oyun skyblock'tur. Genelde maximum 100k coin kasıp çok karışık diye bakarlar ama aslında gayet eğlencelidir.
Hypixel konusu görmüşken söylemeden edemeyeceğim, Hypixelimizi Türkçeye çevirelim.
(Gerçi bu bir yandan kötü bir fikir daha fazla çocuk dolabilir ama olsun Hypixel'e katkımız dokundu deriz.)
 
Son oyuncu vb. sunucular bana kalırsa kesinlikle kazandıkları 1 kuruşu bile hak etmiyorlar. P2W deseniz en iyisiler bu konuda. ayrıca kendilerine özel launcher kullanmaları ayrı bir garip. Koskoca hypixel minecraft kullanıyor direk. Ve ayrıca optifine cape olmasına rağmen onların launcherlarından girmemiz dolayısıyla capelerimizin gözükmemesi ayrı bir gıcık ediyor beni. Güzelim Patrick skini ve Ananas cape kombinim ortadan ikiye ayrılıyor. :D
Duel hakkinda diyorsaniz evet, otistik cok kisi var fakat Skyblock sunucusu asiri iyi. Var olussal sancilarimi Hub'da paylasiyorum, adamlarla birlikte depresyonla savasiyoruz.
Skyblock'u genelde çözemiyorlar mantığını vs. o yüzden türk max 1k oyuncu vardır veya yoktur düzenli skyblock oynayan.
 
Merhaba direkt konuya gireyim. Çoğunlukla ders çalışıyorum, boş zamanda Minecraft oynayayım diyorum fakat şu kanser kitleden dolayı bir türlü oynanmıyor. Şu kitleyi özetleyeyim. Oyunda adama ölünce ez, öldürünce velet oluyoruz. Yani bana hep velet diyorlar. Oyunun başında oyunda kastığı puanıyla hava atanlar var (örneğin, Bedwars'ta adam 63 bin puan kasmış işsiz gibi, gözümüze sokuyor). En ufak şeyde küfür ediyorlar. Oyunda ben tekim, iki kişi birden dalıyorlar ve bana ez diyor. Bir şey deyince hemen 'Discord gel lan sıkıyorsa' diyorlar. Normalde onlarda çocuğun veletin teki, abilerine dayanarak böyle şeyler yapıyorlar. Sokakta görse böyle diyemez. Sırf puanım azcık yüksek diye sadece bana target atıyorlar. Zaten yanımda rakiple uğraşıyorum baseme 4 kişi birden saldırıyorlar takım olup ya. He bu arada, bu anlattıklarım sonoyuncu serverinde geçerli. Diğer yerlerde böyle şeyler olur mu bilmiyorum. Eğer benimle sonoyuncu oynamak isterseniz buyurun oyundaki ismim: Huluxsi.
Siz Son oyuncu skywars kitlesini hiç görmemişsiniz.

Ben de SO oynuyorum Discord varsa beraber oynayalım? Sky wars tabii :D. Bed Wars = makrowars.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı