Çözüldü Minecraft kazmaya neden verimlilik 4 basılamıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sasukeeee

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
497
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış
Tam kazmama verimlilik 4 basacakken örste çok pahalı yazısı çıkıyor. Kazmama nasıl verimlik 4 basarım?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_186.png
    Screenshot_186.png
    117,8 KB · Görüntüleme: 1.220
Yeterli XP'n yok. XP kazanmalısın.
Ondan değil; örsler bir süre sonra büyüleri basamamaya başlıyorlar, 50 seviye gibi bir seviye istediği zaman. Genellikle çoklu yüksek seviye büyüye sahip aletleri birleştirirken olur bu. Yeterli XP'si de yok o konuda haklısınız.
 
Çözüm
Tam kazmama verimlilik 4 basacakken örste çok pahalı yazısı çıkıyor. Kazmama nasıl verimlik 4 basarım?
Bunun sebebi artık minecraftın birkaç önceki güncellemelerinde eşyalara sınırlı bir şekilde büyü basabiliyoruz. Eğer büyüyü basmak 30 seviye gereksinimini geçerse o alete bir daha büyü basamazsınız. Ama zımpara taşı ile büyülerini yok edebilirsiniz.
 
Arkadaşlar konuya özet getireyim büyünün basılamamasının sebebi tecrübelerime göre kazmanın çok fazla kurcalanması. Eşyalar çok fazla büyü basma, örste tamir işlemi görünce daha fazla XP istiyor. Bir noktadan sonra çok fazla xp isteyeceği için çok pahalı diyor. Kazmanızın büyülerini bileme taşında kaldırın. Daha sonra aynı büyüleri kazmayı çok fazla kurcalamadan basarsanız daha az XP ile basabilirsiniz. Tabi birbiriyle çakışan büyüler olmamasına dikkat edin.
İlk kazmada tamir, servet 3, kırılmazlık 3 var. İkinci kazmada verimlilik 4 var.


Ayarlarda sohbet bölümünde olması gerek.
Dediğim şekilde bu büyüleri basabilirsiniz.
Kazmanın büyülerini kaldırdıktan sonra ilk öncelikle istediğiniz büyülerin 1-2 tanesini büyü masasında basmayı deneyin ki sadece 3 xp gitsin. Sonra geriye kalan büyüleri kitaplar ile basabilirsiniz.
Diğer eşyalarınıza da biran önce tamir büyüsü basmanızı tavsiye ederim, örste tamir ederseniz pahalılaşma ihtimali artıyor.
 
Son düzenleme:
kazmanizi cok fazla orsten gecirdiysen boyle bir sorun olur. o kazmaya bb de ve yeni bir kazma bas. bir dahaki kazma icin mending buyusunu unutma
 

Yeni konular

Geri
Yukarı