Minecraft Korsan Tartışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu Minecraft konusundan Windows olayına döndü.

Tamam korsan verilen Key'ler korsan afedersiniz ama siz çok istiyorsanız verin 1500 TL alın abicim bize ne.

Durumu mükemmel olmayan kimse gidip Windows'a 1500TL vermez.

Fakat siz bilmediğiniz konularda tartışıyorsunuz. Ve yazdıklarımıza cevap veremeyince böyle bir yazı yazıp kaçıyorsunuz. Konu Key'lerin orijinal olup olmadığını. 1500TL verip vermemek değil.
 
Bir kez daha söylüyorum korsan kullanan bir insan korsanı övmek zorunda değil. Korsan kullanıyorum çünkü başka çarem yok. Zaten alabileceğim oyunları alıyorum. Sırf ben korsan kullanıyorum diye başkalarına normal bir şeymiş gibi mi anlatayım.
Korsan normal bir şey bunu orjinal kullananlar bile söyler. Kişiye bağlı firmalar kabul etmiş sen daha ne diyorsun?
 
Hocam ekonomi malum 650TL olan bir oyun asgari ücretin 4/1'i ediyor. Aylık 10k 20k almıyorsak bunu nasıl ödeyebiliriz ki? Elimizden geldiği kadar zaten orijinal almaya çalışıyoruz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Launcher olunca korsan olmuyor arkadaşlar resmi Launcher'lar da var. Örnek Badlion Client. Bu tür Launcher'lara girerken Mojang hesabınızı kullanırsınız ve oyuna sahipseniz oyun açılır.
 
Kapat konuyu artık ya sende bayağı uzatmayı seviyorsun.

Minecraft'dan nerelere geldik ya.
 
Öyle söyleyen sensin? O zaman almaya gerek yok (!) demişsin. Korsan gayet normal bir şey.
Ben, korsan kullanıp sonra oyunu alanlardan bahsetmiyorum. Korsan kullanıp, oyunu bitirip ve beğendiği halde almıyorsa hiç de normal bir şey değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben, korsan kullanıp sonra oyunu alanlardan bahsetmiyorum. Korsan kullanıp, oyunu bitirip ve beğendiği halde almıyorsa hiç de normal bir şey değil.
Korsanı kullan sonra alıp almaman sana kalmış. Sen korsanın normal bir şey olmadığını söyledin böyle anlatmadın. Ve korsanin normal bir şey olduğunu örneklerle açıkladım. Ama sen hala normal değil deyip durdun
 
Minecraft zaten korsan oynanılmasına bir şey demiyor. Durumu iyi olmayan almaz. Kimseye orijinal almak zorundasın diye dayatamayız fakat alırsa hem yapımcıya destek olur hem de kendi açısından daha iyi olur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı