Minecraft Launcher'lar güvenilir midir?

quiKK

Picopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Kısa ve öz net şekilde anlatıyorum.

Launcher'ların güvenirliği bilinemez. Belki adamlar 1-2 yıl sonra başkasına satar, alan kişide içine virüs yükleyip bilgileri çalar. Onun yerine küçükseniz ailenize yalvararak gerçek Minecraft aldırın. Büyükseniz biraz çalışıp ya da çevreden borç alıp gerçek Minecraft alın. Bu işler şakaya gelmez.

Launcher'ların güvenirliği bilinemez. Belki adamlar 1-2 yıl sonra başkasına satar, alan kişide içine virüs yükleyip bilgileri çalar. Onun yerine küçükseniz ailenize yalvararak gerçek Minecraft aldırın. Büyükseniz biraz çalışıp ya da çevreden borç alıp gerçek Minecraft alın. Bu işler şakaya gelmez.
Tamamdır sağ olun hocam.

Ben de orijinal oyunun alınmasından yanayım. Ancak launcher kullanan birini yargılamam çünkü herkes kendi tercihini, kendi şartlarına göre yapar. Seçim ona ait.

Ben şimdi silsem bilgilerim çoktan o şahısların eline gitmiş midir?

Ben şimdi silsem bilgilerim çoktan o şahısların eline gitmiş midir?
Hangi Launcher kullanıyorsun?

Açık kaynaklı olanlar güvenli aslında? Çoğu zaman Minecraft Launcher yerine başka Launcher tercih ediyorum çünkü daha hızlılar. Prism veya gdlauncher kullanılabilir mesela.
Sen çok yanlış anlamışsın beni. Ben diyorum ki bu tür Launcher'lar hep satışa açık, ne olacağı belli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı