Minecraft lobiden oyuna aktarım

hasansamikaya

Centipat
Daha fazla  
Merhaba direkt konuya gireceğim server açtım ve lobideydim /server yazıp oyunlara bağlanıyordum onun dışında bağlanamıyordum ve tüm herkes /server komutunu kullanabiliyor fakat ben /server komutunu kapatıp NPC'lere sağ tık yaparak gitmelerini istiyorum ama yazacağım başka komut kalmıyor ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam anlamadım, NPC'lere sağ tıklayıp lobiden oyuna aktarmak mı istiyorsunuz? Server single mı Bungeecord mu?

b
Tam anlamadım, NPC'lere sağ tıklayıp lobiden oyuna aktarmak mı istiyorsunuz? Server single mı Bungeecord mu?
bungeecord /server komutunu istemiyorum sadece npc lere sağ tık yapıpı aktarmasını istiyorum ama /server kaldıramıyorum kaldırırsam ise hiç bir şekilde oyun serverlarına bağlanamıyorum yada ben bilmiyorum

Bungeecord, "/server" komutunu istemiyorum, sadece NPC'lere sağ tık yapıp aktarmasını istiyorum, ama "/server" kaldıramıyorum, kaldırırsam ise hiç bir şekilde oyun serverlarına bağlanamıyorum yada ben bilmiyorum.

Bungeecord TP komutu ayarlamanız gerekiyor bunu bir eklenti veya skript yardımı ile yapabilirsiniz.

Örneğin: Skyblock sunucusuna BungeeTP olması için "/server" komutunu ayarladığınızı varsayalım. Fakat sizin bunu ayarlamanıza gerek yok, çünkü zaten "/server" komutunu ayarlamışsınız.

NPC'ye /npc cmdadd Server şeklinde komutu atayabilirsin.

Bunu yapmak için şu pluginler gereklidir Citizens, NPC Commands, CitizensCMD.

Bungeecord TP komutu ayarlamanız gerekiyor bunu bir eklenti veya skript yardımı ile yapabilirsiniz.

Örneğin: Skyblock sunucusuna BungeeTP olması için "/server" komutunu ayarladığınızı varsayalım. Fakat sizin bunu ayarlamanıza gerek yok, çünkü zaten "/server" komutunu ayarlamışsınız.

NPC'ye /npc cmdadd Server şeklinde komutu atayabilirsin.

Bunu yapmak için şu pluginler gereklidir Citizens, NPC Commands, CitizensCMD.
ama /server komutu çakma lobi dede kullanılıyor sıkıntı orada da var benim demek istediğim /server i sadece yetkililer ve npc lerin kullanabilmesi için ayarlayamazmıyız

ama /server komutu çakma lobi dede kullanılıyor sıkıntı orada da var benim demek istediğim /server i sadece yetkililer ve npc lerin kullanabilmesi için ayarlayamazmıyız

Yetkililer ve NPC'ler için ayarlayabiliriz, fakat oyunculara yetki vermez isek, NPC'ye sağ tıkladıklarında yetki isteyecektir, lobiye "/server" yerine "/lobi" gibi komut atıyamaz mısınız? Amacınız sadece chate yazılmasın derseniz bu skript ile yapılabilir, fakat ben Scripter olmadığımdan skript pek öneremiyorum. Minecraft forumlarına yazabilirseniz önerebilirler, Örneğin MC-TR, MinecraftTR, MCTurkiye gibi forumlar, MC-TR özellikle.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı