Çözüldü Minecraft mağara sesleri kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

İnsan.exe

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2021
Mesajlar
568
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Orijinal Minecraft'ta cave seslerini bir türlü kapatamıyoruz. Doğa ve çevre seslerini kapatınca belli bir süre gelmemişti ama en son 2 kere üst üstte cave sesi alınca haliyle oyuna giremez oldum. Bana cave seslerini kökünden silmeyi söyleyin. Bu ara da ses ayarlarımı ve kullandığım modların resmini atıyorum. Belki modlarda veya ses ayarlarında sıkıntı vardır.

1615212331924.png


1615212357751.png
 
"Version dosyasının içindeki sürümlerden birini seçin ve onun içindeki Java dosyasını ZIP'le açın orada diye hatırlıyorum"(Alıntıdır)
"Çoğunlukla oyunun dosyalarının içinde sounds dosyası oluyor orada .ogg uzantılı bir ses dosyası vardır. Burada boş sesi kaydetip internetteki converterlar var oradan mp3 dosyasını .ogg yapabilirsin."(Alıntıdır)
Yapamazsan bu linkteki dosyayı indirip sounds klasörüne gir ve "cave_xxxxx.ogg" tarzında bir dosya varsa onu sil ve yerine boş ses dosyası yerleştir.
 
Son düzenleme:
Yok hocam seslerin bulunduğu dosyaları silin (o da oyunda bug yapar)

Hocam seslerin bulunduğu dosya hangisi bulamadım.
İnternetten sürümüne uygun "default resource pack" indirin. Onun içindeki cave ile başlayan ses dosyalarının yerlerine boş ses dosyaları koyun. O kaynak paketini ayarlardan aktifleştirin.

Demek istediğimde bu içince herhangi bir cave dosyası yok.
cave.png


Böyle bir dosya buldum sizce cave sesinin kaynağı bu mu?
İnternetten sürümüne uygun "Default Resource Pack" indirin. Onun içindeki cave ile başlayan ses dosyalarının yerlerine boş ses dosyaları koyun. O kaynak paketini ayarlardan aktifleştirin.
seni allah gönderdi internette içi boş cave sesleini buldum hemen resourcepack klasör üne attım aktifleştirdim bakıcaz herhabngibir cave sesi alacağımı zannetmiyorum alırsam yazarım eğer yazmamışsam ozaman cave sesi almamış olurum 1.12.2 için no cave sounds kaynak paketinin link ini atıyorum oradan indirebilirsiniz indirdiğiniz gibi resourcepack klasörüne atın ve oyundan etkinleştirin


not: sitede bunun 1.14 ve altı sürümleri için çalışacağını belirtmişler benimki 1.12.2 ve çalıştı sizde bir deneyin derim
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı