Soviet Dog Centipat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #1 Sadece 10-15 tane mob birikiyor, sonrasında hiç mob gelmiyor.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Ağustos 2021 #3 Minecraft Bedrock mu Java mı? Artı 0 Eksi
KS KS Soviet Dog Centipat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #4 vahşet123 dedi: Minecraft Bedrock mu Java mı? Genişletmek için tıkla... Java. weldes dedi: Sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... 1.17.1. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
vahşet123 dedi: Minecraft Bedrock mu Java mı? Genişletmek için tıkla... Java. weldes dedi: Sürümünüz nedir? Genişletmek için tıkla... 1.17.1.
erkan kaya Centipat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #5 Soviet Dog dedi: Sadece 10-15 tane mob birikiyor, sonrasında hiç mob gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft'da mod doğma mantığı o şekilde zaten. Onları kesmeden doğmaz. Etrafını 5'er chunk boşaltırsanız verim artabilir bulunduğunuz bioma göre. Artı 0 Eksi
Soviet Dog dedi: Sadece 10-15 tane mob birikiyor, sonrasında hiç mob gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft'da mod doğma mantığı o şekilde zaten. Onları kesmeden doğmaz. Etrafını 5'er chunk boşaltırsanız verim artabilir bulunduğunuz bioma göre.
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Ağustos 2021 #6 Soviet Dog dedi: Java. 1.17.1. Genişletmek için tıkla... Hmm bende o sürümü kullanıyorum bende çalışıyor yanlış yapmış olabilirsin. Artı 0 Eksi
Soviet Dog dedi: Java. 1.17.1. Genişletmek için tıkla... Hmm bende o sürümü kullanıyorum bende çalışıyor yanlış yapmış olabilirsin.
KS KS Soviet Dog Centipat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #7 erkan kaya dedi: Minecraft'da mod doğma mantığı o şekilde zaten. Onları kesmeden doğmaz. Etrafını 5'er chunk boşaltırsanız verim artabilir bulunduğunuz bioma göre. Genişletmek için tıkla... Tamamdır efendim anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
erkan kaya dedi: Minecraft'da mod doğma mantığı o şekilde zaten. Onları kesmeden doğmaz. Etrafını 5'er chunk boşaltırsanız verim artabilir bulunduğunuz bioma göre. Genişletmek için tıkla... Tamamdır efendim anladım.
weldes Centipat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 33 27 Ağustos 2021 #8 Chunklarınız kaçta. Chunkınızı en düşüğe alın ve mod farmının yanında biraz AFK kalın. Yoksa chunklarınız açık olduğunda başka yerdeki mobları spawnlayacaktır. Artı 0 Eksi
Chunklarınız kaçta. Chunkınızı en düşüğe alın ve mod farmının yanında biraz AFK kalın. Yoksa chunklarınız açık olduğunda başka yerdeki mobları spawnlayacaktır.
Nailed It Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.765 Çözümler 18 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi. 27 Ağustos 2021 #9 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.17.1 için de geçerli olması gerek. Mob spawn mantığı aynı kaldı çünkü. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 1.17.1 için de geçerli olması gerek. Mob spawn mantığı aynı kaldı çünkü.