5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Ekim 2023 #1 Evet, az önce Minecraft Live bitti ve Armadillo kazandı. 1.21 güncellemesinde oyuna eklenmesi bekleniyor. Hayırlı olsun.
Evet, az önce Minecraft Live bitti ve Armadillo kazandı. 1.21 güncellemesinde oyuna eklenmesi bekleniyor. Hayırlı olsun.
Erdem Oğuz Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 739 Çözümler 2 Yer Hatay,İskenderun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 15 Ekim 2023 #2 502065 dedi: Evet, az önce Minecraft live bitti ve armadillo kazandı. 1.21 güncellemesinde oyuna eklenmesi bekleniyor. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tüm mobların oyları kaç?
502065 dedi: Evet, az önce Minecraft live bitti ve armadillo kazandı. 1.21 güncellemesinde oyuna eklenmesi bekleniyor. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Tüm mobların oyları kaç?
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Ekim 2023 #3 Açıklanmadı. Ama en az oyu Penguen aldı. En çok oyu Armadillo aldığına göre, geriye kalan oyu da Yengeç aldı.
Açıklanmadı. Ama en az oyu Penguen aldı. En çok oyu Armadillo aldığına göre, geriye kalan oyu da Yengeç aldı.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.489 Çözümler 23 Yer Tottenham 15 Ekim 2023 #4 502065 dedi: Açıklanmadı. Ama en az oyu Penguen aldı. En çok oyu Armadillo aldığına göre, geriye kalan oyu da Yengeç aldı. Genişletmek için tıkla... En çok oy penguen olmalıydı
502065 dedi: Açıklanmadı. Ama en az oyu Penguen aldı. En çok oyu Armadillo aldığına göre, geriye kalan oyu da Yengeç aldı. Genişletmek için tıkla... En çok oy penguen olmalıydı
A AceRecT Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 137 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #5 Bu kadar kötü bir live olacağını tahmin edemezdim. Türkiyeden en vizyonsuz adamlarını toplasak bu kadar berbat bir live yapamazdık
Bu kadar kötü bir live olacağını tahmin edemezdim. Türkiyeden en vizyonsuz adamlarını toplasak bu kadar berbat bir live yapamazdık
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.674 Makaleler 1 Çözümler 18 15 Ekim 2023 #6 Penguen niye en sonda Bari buz biyomuna penguenleri ekleselerdi. Bu yeni mobu da ilk defa duydum. Umarım özellikleri iyidir.
Penguen niye en sonda Bari buz biyomuna penguenleri ekleselerdi. Bu yeni mobu da ilk defa duydum. Umarım özellikleri iyidir.
4 471717 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 490 15 Ekim 2023 #7 Bayağı iyi oldu ya, sadece oyunun yoldaş ve savaş mekanikleri çok düz. Bir el atılsa, ah ah.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Ekim 2023 #8 erenspurs dedi: En çok oy penguen olmalıydı Genişletmek için tıkla... Bende öyle istedim ama... Sonra Yengeç'e aldım oyumu. Adal biraz kullanımının zor olduğunu söyleyince değiştirdim ama çok tatlılardı . KingStannis dedi: Penguen niye en sonda Bari buz biyomuna penguenleri ekleselerdi. Bu yeni mobu da ilk defa duydum. Umarım özellikleri iyidir. Genişletmek için tıkla... Armadillo mu? Yav öldürüyonuz, bişey düşüyo. Onla da köpeğinize armor yapıonuz (Bilerek böyle yazdım çünkü öyle anlatıyorlar). Şaka gibi. Çıldılmalık olay.
erenspurs dedi: En çok oy penguen olmalıydı Genişletmek için tıkla... Bende öyle istedim ama... Sonra Yengeç'e aldım oyumu. Adal biraz kullanımının zor olduğunu söyleyince değiştirdim ama çok tatlılardı . KingStannis dedi: Penguen niye en sonda Bari buz biyomuna penguenleri ekleselerdi. Bu yeni mobu da ilk defa duydum. Umarım özellikleri iyidir. Genişletmek için tıkla... Armadillo mu? Yav öldürüyonuz, bişey düşüyo. Onla da köpeğinize armor yapıonuz (Bilerek böyle yazdım çünkü öyle anlatıyorlar). Şaka gibi. Çıldılmalık olay.
4 471717 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 490 15 Ekim 2023 #9 502065 dedi: Bende öyle istedim ama... Sonra Yengeç'e aldım oyumu. Adal biraz kullanımının zor olduğunu söyleyince değiştirdim ama çok tatlılardı . Genişletmek için tıkla... Aslında her hayvandan ekipman düşse, zırh falan yapılsaydı çok epik olmaz mıydı? Mesela Kurt miğferi yapıyorsun iskeletler senden korkabiliyor. Vahşi kedi kürkü giyince creeperler korkuyor falan.
502065 dedi: Bende öyle istedim ama... Sonra Yengeç'e aldım oyumu. Adal biraz kullanımının zor olduğunu söyleyince değiştirdim ama çok tatlılardı . Genişletmek için tıkla... Aslında her hayvandan ekipman düşse, zırh falan yapılsaydı çok epik olmaz mıydı? Mesela Kurt miğferi yapıyorsun iskeletler senden korkabiliyor. Vahşi kedi kürkü giyince creeperler korkuyor falan.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Ekim 2023 #10 AceRecT dedi: Bu kadar kötü bir live olacağını tahmin edemezdim. Türkiyeden en vizyonsuz adamlarını toplasak bu kadar berbat bir live yapamazdık Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Mojang'ın Allah (c.c) belasını versin. İnşallah başka şirkete satılır da kurtuluruz şu Mojang'dan. 471717 dedi: Aslında her hayvandan ekipman düşse, zırh falan yapılsaydı çok epik olmaz mıydı? Mesela Kurt miğferi yapıyorsun iskeletler senden korkabiliyor. Vahşi kedi kürkü giyince creeperler korkuyor falan. Genişletmek için tıkla... Mojang'ın tembel olduğunu unuttun heralde.
AceRecT dedi: Bu kadar kötü bir live olacağını tahmin edemezdim. Türkiyeden en vizyonsuz adamlarını toplasak bu kadar berbat bir live yapamazdık Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Mojang'ın Allah (c.c) belasını versin. İnşallah başka şirkete satılır da kurtuluruz şu Mojang'dan. 471717 dedi: Aslında her hayvandan ekipman düşse, zırh falan yapılsaydı çok epik olmaz mıydı? Mesela Kurt miğferi yapıyorsun iskeletler senden korkabiliyor. Vahşi kedi kürkü giyince creeperler korkuyor falan. Genişletmek için tıkla... Mojang'ın tembel olduğunu unuttun heralde.