Minecraft modlu Survival online nasıl oynanır?

Ya Hamachi'den birbirinize bağlanırsınız ya da Essentials modu yükleyip birbirinizi arkadaş ekleyip dünyanıza davet edersiniz. Server side modlarınızın hepsinin aynı olması gerekiyor. Ama size önerim eğer 3 4 kişi falan değilseniz Hamachi ile oynamanız. İnternette rehberleri var.

Ya Hamachi'den birbirinize bağlanırsınız ya da essentials modu yükleyip birbirinizi arkadaş ekleyip dünyanıza davet edersiniz. Server side modlarınızın hepsinin aynı olması gerekiyor. Ama size önerim eğer 3 4 kişi falan değilseniz Hamachi ile oynamanız. İnternette rehberleri var.

Hocam essentialstan deniyordum ben her şeyi yaptım ama arkadaşımında Essential'ı indirmesi lazım mı ve nasıl arkadaş ekleyeceğim.

Aternos veya Essentials modunu kullanabilirsin (crackli launcher'larda çalışmaz), ancak en iyisi Essentials'tır çünkü Aternos'ta mod paketinde bulunan tüm modları tek tek indirmen gerekir, o da uğraştırır. Essentials modunu ikinize de kurun, ardından biriniz tek oyunculu bir dünya oluştursun. ESC tuşuna bastığında orada Essentials'ın menüsü olacak, oradan arkadaşını davet edebilirsin.

Essentials her zaman pingli oluyor. Önerim çok kişi değilseniz Hamachi kullanmanız. Yine de Hamachi'yi istemiyorsanız Essential'sı kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı