Minecraft +nbt taglı sandık nedir?

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
Normal yapı yaparken elimde mor +nbt taglı bir sandık vardı. Bunun nereden geldiğini bilmiyorum ve bu neden var bilmiyorum bilgisi olan var mı?
Envanterimde bir sandık varken başka boş slota farenin orta tıkıyla bastım normalde elime envanterdeki sandık gelmesi gerekirken boş slota +nbt taglı sandık geldi. Ama diğer sandıklarda bu yoktu neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sandık içerisindeki itemler kopyalanmış şekilde gelen bir sandıktır. Muhtemelen yaptığınız yapıda bir sandık vardı. Sizce yanlışlıkla ctrl tuşuna basılı tutarak orta tuşa basıp bu sandığı kopyaladınız. Bu aslında güzel de bir özellik. İçerisindeki itemleri kaybetmeden sandığı kopyalamak isterseniz ctrl tuşuna basılı tutarak orta tuşa basıp sandığı içeriğiyle birlikte kopyalayabilirsiniz. İsterseniz deneyin yine +nbt taglı şekilde elinize gelecektir.
Yardımcı olabildiysem lütfen Rapor bölümünden Çözüm olarak işaretleyin.

+NBT etiketli eşyalar dataya sahip eşyalar olur. Örneğin bir sandıkta varsa başka bir yere yerleştirirseniz aynı eşyalar yeni sandıkta da olur. Kısaca eşyalara ait bilgi etiketidir. Yanlış hatırlamıyorsam CTRL’ye basılı tutup scroll tuşu ile alırsanız +NBT etiketi ile geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı