LuciferX
Centipat
Hocam yalnızca java edition satan bir yer yokmu?Evet ben de 70 TL'ye almıştım fakat o kampanya bitti ve ikisi bir pakette 200 TL'ye satılıyor artık.
Hocam yalnızca java edition satan bir yer yokmu?Evet ben de 70 TL'ye almıştım fakat o kampanya bitti ve ikisi bir pakette 200 TL'ye satılıyor artık.
Kendi sitesi var fakat orada yerel fiyatlandırma yok sanırım 400 TL civarı ediyordu. İkisini almak her türlü kârlı.Hocam yalnızca java edition satan bir yer yokmu?
Java & Bedrock Edition uygun gözüküyor. Peki burada farklı bir sürüm mü mevcut? (ikisinin karması gibi). Yoksa iki sürüme de mi erişiyoruz? Çok ucuz geldi gözüme çünkü.
Peki bu paketi aldıktan sonra otomatikman premium'um oluyor değil mi? (Hypixel'de falan oynayabiliyorum).200 TL'lik paket dimi? İki sürüme de sahip oluyorsunuz.
Xbox'dan alınca Java sürümüne de giriş yapılabiliyor mu?
Evet. Premium diye bir statü yok zaten, orijinal ve korsan var. Orijinal ile her yere giriş yapabilirsiniz.Peki bu paketi aldıktan sonra otomatikman premium'um oluyor değil mi? (Hypixel'de falan oynayabiliyorum).
İki sürüme de erişebiliyoruz, ayrı ayrı. cross platform gibi veya karması gibi bişey yok tabii.Java & Bedrock Edition uygun gözüküyor. Peki burada farklı bir sürüm mü mevcut? (ikisinin karması gibi). Yoksa iki sürüme de mi erişiyoruz? Çok ucuz geldi gözüme çünkü.
Haklısın hocam bende ayni seyi düşündümMicrosoft'un kendi sitesinden al bence. Minecraft öyle Game Pass'den oynanıp bırakılacak bir oyun değil üstelik ikinci el hesap da güvenilir değil.
Hocam Nays ile alirsaniz 120 TL oluyor eger Microsoft kampanyasi duruyorsa. Bence alin.Haklısın hocam bende ayni seyi düşündüm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.