W WildArw Hectopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 1.394 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #11 21ebu dedi: Resmi sitesinden alınmıyor mu hocam? Microsoft hesabımız ile ilgili problem olunca ne yapacağız ki. Genişletmek için tıkla... Microsoft'la oynatıyor boşunamı mojang hesaplarını mıcrosoft a geçırme zorunluluğu getirdi
21ebu dedi: Resmi sitesinden alınmıyor mu hocam? Microsoft hesabımız ile ilgili problem olunca ne yapacağız ki. Genişletmek için tıkla... Microsoft'la oynatıyor boşunamı mojang hesaplarını mıcrosoft a geçırme zorunluluğu getirdi
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #12 21ebu dedi: Minecraft.net'ten alınıyor benim bildiğim. Microsoft hesabın ile ilgili bir sorun olursa erişemezsin diye biliyorum. Minecraft hesabını açıp kullanman en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Artık mojang hesabı açılmıyor hocam kaldırdılar o olayı tek seçenek microsoft store'dan almak.
21ebu dedi: Minecraft.net'ten alınıyor benim bildiğim. Microsoft hesabın ile ilgili bir sorun olursa erişemezsin diye biliyorum. Minecraft hesabını açıp kullanman en iyisidir. Genişletmek için tıkla... Artık mojang hesabı açılmıyor hocam kaldırdılar o olayı tek seçenek microsoft store'dan almak.
Merzey Centipat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #13 Tunahan Güner dedi: Artık mojang hesabı açılmıyor hocam kaldırdılar o olayı tek seçenek microsoft store'dan almak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hangi siteden almalıyım link vs. Varmı?
Tunahan Güner dedi: Artık mojang hesabı açılmıyor hocam kaldırdılar o olayı tek seçenek microsoft store'dan almak. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hangi siteden almalıyım link vs. Varmı?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #14 Merzey dedi: Hocam şimdi hangi siteden almalıyım link vs. Varmı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store hocam direkt site değil Microsoft Store'u açın minecraft yazın 199 lira fiyatı. Sonra minecraft launcher'i indirip satın aldığınız microsoft hesabı ile giriş yapacaksınız.
Merzey dedi: Hocam şimdi hangi siteden almalıyım link vs. Varmı? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store hocam direkt site değil Microsoft Store'u açın minecraft yazın 199 lira fiyatı. Sonra minecraft launcher'i indirip satın aldığınız microsoft hesabı ile giriş yapacaksınız.