Minecraft nereden satın alınır?

minecraft.net sitesinden alabilirsiniz. Tabii ki kullanılmış hesap satan sitelerde var haliyle daha ucuz oluyor veya Windows 10 Minecraft'ta alabilirsiniz ama eğer Java Minecraft alırsanız Windows 10 sürümü de yanında hediye olarak geliyor iyi forumlar.
 
2. el hesap satanlarda sorun hesapların sunuculardan banlı olması değil. Birkaç gün sonra hesaplar kapanıyor ve giriş yapamıyorsun. Yani offline bile oynayamıyorsun.

Paranı boşa harcayana kadar orijinal al kafan rahat olsun.
Sorun banlı olması olmasa bile banlanma ihtimali çok yüksek zaten. Sunucular şüpheli girişlerde ban atıyor.
 
Sadece offline oynamak istiyorum. Mojang'ın sitesinde 24€ satış fiyatı var. Offline için o kadar para vermek istemiyorum. Güvenilir site önerisi olan var mı?
Bayağı zaman geçmiş ama yinede belki lazımdır diye yazayım.Sadece offline içinse premium olmasına gerek yok yani bedava launcherları indirip oynayabilirsin.
 
Vallahi şu an 2022 (çok geç biliyorum ama) Minecraft'ın resmi sitesinde 29.99 Euro gözüküyor satın al dedim Microsoft hesabına filan giriş yaptım sonra 159,20 TL olarak gözüktü yani Microsoft hesabına girdikten sonra fiyat TL olup azalıyor değişmesi gerek bende öyle oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı