typre07 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 65 18 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar orijinal Minecraft satın almak istiyorum. Kendi sitesinde 30 euro, Microsoft Store da ise 200 TL bir farkı var mıdır?
Arkadaşlar orijinal Minecraft satın almak istiyorum. Kendi sitesinde 30 euro, Microsoft Store da ise 200 TL bir farkı var mıdır?
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #11 ThatsWicked dedi: Game Pass ile gelen Minecraft ile bazı sunuculara/oyun modlarına girilmiyor. Oyunun kendisini alırsanız bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Minecraft Windows Edition ile Java hali farklı oyunlar. Game Pass'ın içinde ikisi de bulunuyor. Artı 0 Eksi
ThatsWicked dedi: Game Pass ile gelen Minecraft ile bazı sunuculara/oyun modlarına girilmiyor. Oyunun kendisini alırsanız bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Minecraft Windows Edition ile Java hali farklı oyunlar. Game Pass'ın içinde ikisi de bulunuyor.
edreac Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 452 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #12 Ne zaman zam geldi 85 TL'den 200 TL olmuş. Artı 0 Eksi
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 18 Haziran 2022 #13 Serhat511 dedi: Minecraft Windows Edition ile Java hali farklı oyunlar. Game Pass'ın içinde ikisi de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama sonraki mesajımda bahsettiğim gibi bazı sunucular kasıtlı olarak Game Pass ile gelen Minecraft hesaplarını kısıtlıyor. Artı 0 Eksi
Serhat511 dedi: Minecraft Windows Edition ile Java hali farklı oyunlar. Game Pass'ın içinde ikisi de bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama sonraki mesajımda bahsettiğim gibi bazı sunucular kasıtlı olarak Game Pass ile gelen Minecraft hesaplarını kısıtlıyor.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 18 Haziran 2022 #14 ThatsWicked dedi: Evet ama sonraki mesajımda bahsettiğim gibi bazı sunucular kasıtlı olarak Game Pass ile gelen Minecraft hesaplarını kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass'tan MC hesabı alınır mı? Merhaba. Bende Xbox Game Pass Ultimate var. Ben buradan hesap alabilir miyim veya nasıl Minecraft oynayabilirim Game Pass ile? www.technopat.net Artı 0 Eksi
ThatsWicked dedi: Evet ama sonraki mesajımda bahsettiğim gibi bazı sunucular kasıtlı olarak Game Pass ile gelen Minecraft hesaplarını kısıtlıyor. Genişletmek için tıkla... Game Pass'tan MC hesabı alınır mı? Merhaba. Bende Xbox Game Pass Ultimate var. Ben buradan hesap alabilir miyim veya nasıl Minecraft oynayabilirim Game Pass ile? www.technopat.net